Connect with us

stoplekto

Ν. Μανιατάκης: « Κανείς δεν θα κάνει παιχνίδι στην πλάτη του Ηφαίστου»

Published

on

 

Μία συνέντευξη γεμάτη πικρία παραχώρησε ο πρόεδρος του Ηφαίστου Νίκος Μανιατάκης  στην επίσημη σελίδα του συλλόγου σχετικά με όσα έχουν λάβει χώρα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Πειραιά με κεντρικό θέμα τονΗΦΑΙΣΤΟ

Αναλυτικότερα δήλωσε τα εξής:

Νιώθω την ανάγκη να ενημερώσω τον κόσμο της ομάδας όσο και όλους τους παράγοντες του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Πειραιά για την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φέτος στην ομάδα να ορθοποδήσει και να κάνει μία αξιοπρεπή πορεία στην Α΄Κατηγορία.

Σίγουρα ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ δεν είναι η περσινή ομάδα που πρωταγωνίστησε στην Κατηγορία Αυτό όμως δεν σημαίνει και ότι δεν υπάρχει. Δεν έχουμε δώσει στο παρελθόν και δεν θα δώσουμε ούτε τώρα το δικαίωμα σε κανέναν να κάνει ”παιχνίδι” στην πλάτη του ΗΦΑΙΣΤΟΥ!!!

Ως σωματείο πάντα κοιτάμε να είμαστε σωστοί απέναντι στις υποχρεώσεις μας, χωρίς να έχουμε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα, προσπαθώντας πάντα να βοηθάμε την Ένωση Πειραιά και το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Φέτος η ομάδα απαρτίζεται από νεαρούς ποδοσφαιριστές γεμάτους όρεξη για δουλειά, αρπάζοντας τις ευκαιρίες με σκοπό να αναδειχθούν τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Από την μεριά της η Διοίκηση εμπιστεύεται και στηρίζει τόσο την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών όσο και των προπονητών τους κ.Διαμαντόπουλο και κ.Μεταξά για το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει.

Δυστυχώς όμως αυτό που έχει παρατηρηθεί στην έως τώρα πορεία του Πρωταθλήματος είναι ότι η αντιμετώπιση των ομάδων δεν είναι αξιοκρατική με ότι συνεπάγεται αυτό, μειώνοντας έτσι το επίπεδο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Πειραιά.

Απευθυνόμενος λοιπόν προς πάσα κατεύθυνση θα ήθελα να παρακαλέσω όπως:

1. Βοηθήστε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και δώστε τους κίνητρο να συνεχίσουν να προσπαθούν και να μοχθούν για τον Αθλητισμό και ειδικότερα το Ποδόσφαιρο που τόσο αγαπούν.

2. Βοηθήστε όπως εσείς ξέρετε τα σωματεία στην προσπάθεια που κάνουν να κρατήσουν τους Ποδοσφαιριστές και τις ομάδες τους στο υψηλότερο επίπεδο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

3. Αξιοκρατικά κριτήρια και ίση αντιμετώπιση σε όλους τους τομείς για όλα τα σωματεία.

Είμαι σίγουρος για την προσπάθεια που θα καταβάλετε για την καλυτέρευση του Ερασιτεχνικού και όχι μόνο Ποδοσφαίρου.