Connect with us

Διάφορα

Ξέρανε τον Απόλλωνα η Ηλιούπολη

Published

on

Με  ανατροπή στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης η Ηλιούπολη επικράτησε με 2-4 του Απόλλωνα Σμύρνης και πλέον η «ελαφρά ταξιαρχία» ελπίζει σε ένα θαύμα για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, αφού βρίσκεται στο -12 από την Κηφισιά. Ο Απόλλων μπήκε δυνατά, είχε δοκάρι με τον Καρίμ στο 3’ και τελικά άνοιξε το σκορ με φάουλ του Μουστακόπουλου στο 9’. Μάλιστα, έξι λεπτά αργότερα ο Κουάδρα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους. Παρόλα αυτά, η αντίδραση της Ηλιούπολης ήταν άμεση αφού στο 17’ μείωσε με τον Βάρκα, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 57’ με πέναλτι έφερε το σκορ στα ίσα.

Η Ηλιούπολη συνέχισε με το πόδι στο γκάζι, με τον Αντό στο 66′ λεπτό να γυρίζει τούμπα το παιχνίδι. Με τον Κρέτσι στο 84’ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Διαιτητής ήταν ο Πουλικίδης από την Δράμα με βοηθούς τους Κουβαλάκη και Οικονόμου.

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Σόρτσαν, Κοροβέσης, Τσελεπίδης, Ντομίνγκες, Λούι, Μουστακόπουλος, Χαλίμι, Περέιρα, Κουάδρα, Καρίμ, Μωραΐτης.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Πολίτης, Βάρκας, Τσαφταρίδης (46′ Μπαξεβάνος), Ανδρέου, Βοσνακίδης, Γκοτσούλιας, Κρέτσι, Τριανταφυλλάκος (46′ Κωστόπουλος), Βασιλείου, Μπαστακός, Άντο.