Connect with us

6ος Όμιλος

Ξέσπασε η ΑΕΚ με 6άρα στον Άγιο Νικόλαο

Published

on

Η ήττα από την Θύελλα Ραφήνας πείσμωσε τους παίκτες της ΑΕΚ οι οποίοι σημείωσαν 5 γκολ στο δεύτερο μέρος και… συνέτριψαν με 6-1 τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη. 4 γκολ ο Ντακόλ και 2 ο Ανάκογλου. Με 10 παίκτες από το 34′ οι Κρητικοί.

 

Η ΑΕΚ μπορεί να σπατάλησε ουσιαστικά το πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο, εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό μειονέκτημα των γηπεδούχων, έφτασε στο ευρύ 1-6.

 

Στο 3ο λεπτό ο Μπρέσεβιτς εκτέλεσε κάκιστα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στο 18′ ο Ανάκογλου σημείωσε ένα υπέροχο τέρμα και έδωσε προβάδισμα στην Ένωση.

 

Ο Άγιος Νικόλαος ισοφάρισε στην πρώτη του ουσιαστικά απειλητική στιγμή με την κεφαλιά του Καρνιάτη. Στο 34′ ο Μυρίλλας αποβλήθηκε αλλά η ΑΕΚ δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος.

 

Ο Δέλλας έριξε στη μάχη τον Ντακόλ, πριν το τέλος του ημιχρόνου και ο Βραζιλιάνος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς. Στο 61′ είχε δοκάρι και στο67′ έκανε το 1-2 με σουτ το οποίο κόντραρε σε αντίπαλο.

 

Ένα λεπτό μετά το ματς, ουσιαστικά, τελείωσε με τον Ντακόλ να νικάει στο τετ α τετ τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η ΑΕΚ ήταν ασταμάτητη και ο Ανάκογλου με ανάποδο ψαλίδι σημείωσε το τέταρτο γκολ της ομάδας του και τρίτο μέσα σε 4 λεπτά.

 

Ο Ντακόλ με άλλα δύο τέρματα στο 73′ και στο 88′ διαμόρφωσε το εντυπωσιακό 1-6.

 

Άγιος Νικόλαος (Γιώργος Καβουσανός): Μπρόκος, Κωστάκης, Κανάς, Ιασωνίδης, Δέλλιος, Χριστάκης (74′ Μιγιάκοβιτς), Πηγιάκης, Μυρίλλας, Δήμας (46’ Γκέκας), Κοκολάκης, Καρνιάτης

 

AEK (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Πεταυράκης (78’ Τσουμάγκας), Σταθάκης, Ρόβας, Τσουκαλάς (40’ Ντακόλ), Γεωργέας, Κορδέρο, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Πόποβιτς (66’ Γροντής), Μπρέσεβιτς

newsit.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply