Connect with us

4ος Όμιλος

Ξέσπασε με πεντάρα ο Γιούχτας

Published

on

Φωτιές πετούσε ο Γιούχτας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά, με τους πράσινους να φτάνουν στην πρώτη τους νίκης επικρατώντας με το ευρύ 5-1. Το ντεμπούτο του Άγγελου Κασσωτάκη στον πάγκο των πρασίνων συνδυάστηκε ιδανικά, η επιθετική γραμμή των γηπεδούχων βρέθηκε σε εκπληκτική ημέρα και ήταν επόμενο η ομάδα του Ηρακλείου να φτάσει σε αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα. Στο 22′ οι Αρχανιώτες προηγήθηκαν με πέναλτι του Ηλιόπουλου, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 28′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 30′ ο Χαλκιαδάκης με κεφαλιά έκανε το 3-0, για να κλείσει το σκορ ημιχρόνου στο 45′ το τέρμα του Γεωργιάδη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Δημαράκη στο πέναλτι του Στρατη. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν να πιέζουν και έφτασαν και σε τέταρτο τέρμα στο 63′ με τον Ρόβα. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 69′ διαμόρφωσε το τελικό 5-1, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Γιούχτα. Στο 84′ ακυρώθηκε γκολ του Μαντζώρου από πλευράς Ατρομήτου

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Άγγελος Κασσωτάκης): Δημαράκης, Κασσωτάκης, Χαλκιαδάκης, Σεληνιωτάκης, Παναγιωτόπουλος, Παχάκης, Δωματάς (77′ Κωνσταντίνου), Κορτσινίδης, Ηλιόπουλος (60′ λ. τρ. Ρόβας), Μιχελακάκης (73′ Παπαδιός), Μυλωνάς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Γιώργος Αρχοντάκης): Παπαδόπουλος, Σαμαράς (10′ λ. τρ. Νταλάκος), Γιαννουλάκης (39′ Καλφάς), Ματσώρος, Μηλιώνης, Στρατής, Σουλελές, Καψαπόδας, Αργυρίου, Γεωργιάδης, Μυλωνάς (62′ Παυλόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply