Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ξέσπασε ο ΑΟ Ιλίου, 5-1 τον Κολωνό

Published

on

Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση και όντας πολύ ουσιαστικός, ο ΑΟ Ιλίου επικράτησε επί του Κολωνού με το εμφατικό 5-1 και επέστρεψε στις νίκες.

Εφτασε έτσι τους 33 βαθμούς, ενώ ο Κολωνός δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων και μοιραία γνώρισε βαριά ήττα, μένοντας στους 21 βαθμούς.

Ιδιαίτερα σημαντικό για τους γηπεδούχους ήταν το γεγονός ότι αγωνίστηκαν δύο παιδιά που προέρχονται από τις Ακαδημίες του συλλόγου, και συγκεκριμένα οι Ντίνος Γεωργούλας και Παντελής Θάνος, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Ο πρώτος μάλιστα ξεκίνησε στην αρχική 11άδα, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ.

Το σκορ άνοιξε στο 11′ όταν ο Ελεύθερος σέντραρε από αριστερά και ο Γεωργούλας με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 20′ ο Φούρλας με έξοχη πάσα βρήκε τον Ελεύθερο που με βολέ έστειλε τη μπάλα στο δεξί Γ της εστίας κάνοντας το 2-0. Στο 24’ο Λουφάκης με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Στο 55′ ο Φούρλας και πάλι βρήκε τον Λερούτσο που με σουτ έκανε το 3-1, τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς. Στο 60′ ο Μαρκάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Λάχας με σουτ πάνω στην κίνηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1, ενώ στο 62′ ο Λερούτσος με συρτ’ο σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 5-1

 

ΑΟ ΙΛΊΟΥ: Αδαμόπουλος, Τζώρτζης, Σπίρι (58′ Μαργαρώνης), Δαούτης, Λάχας, Παπαδημητρίου , Ελεύθερος (76′ Χουσεΐν), Μαρκάκης, Φούρλας, Λερούτσος (76′ Κοντός), Γεωργούλας (62′ Θάνος).

ΚΟΛΩΝΌΣ: Ροκανάς, Ρόκι (58′ Παππάς), Μποντοζάκης, Μιράκα (31′ λ.τ. Δαρζέντας), Κολάνγκι (58′ Χριστοφόρου), Τζωρτζάτος, Τοσούνι (46′ Συριόπουλος), Ράσα, Λουφάκης, Σκεύης (64′ Καραλάκης), Ιμπρο.