Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ξέσπασε σε 15 λεπτά η Προοδευτική- 3-1 τη Νίκη Ρέντη

Published

on

Όλα τα γκολ στο α’ μέρος

 

Ένα 15λεπτο ξέσπασμα ήταν αρκετό για την Προοδευτική στο να πάρει τη νίκη με 3-1 επί της αξιόμαχης Νίκης Ρέντη που προηγήθηκε μάλιστα στο σκορ.

Δίκαιη πέρα για πέρα η νίκη των «βυσσινί» που και  πάλι προβλημάτισαν με την απόδοση τους αφού δεν είχαν την συνοχή στις γραμμές τους .

Οι φιλοξενούμενοι που έπαιξαν με συμπαγή άμυνα και αντεπιθέσεις , προηγήθηκαν μόλις στο 3’΄με σουτ του Βαλμά που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα των Κορυδαλλιωτών.

Η Προοδευτική ανέλαβε την πρωτοβουλία  των κινήσεων στη συνέχεια   έχασε ευκαιρίες . Καλό ποδόσφαιρο  οι παίκτες του Λουκά Καραδήμου έπαιξαν  μετά το πρώτο τέταρτο . Στο 19’ ο Δηλαβέρης με «κεραυνό» εκτός περιοχής ισοφάρισε  για να σημειωθούν δυο ακόμα γκολ μέσα σε ένα λεπτό . Στο 30’ μετά από σέντρα του Ταμπάκη ο Δηλαβέρης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ένα λεπτό αργότερα (31’) μετά από ωραία ενέργεια του νεαρού Γκόγκα , η μπάλα έφτασε στον Ταμπάκη που «έστρωσε» στον Ατματζίδη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε  να γράψει το τελικό 3-1 . Εκεί τελείωσαν όλα …

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στην επανάληψη , αλλά ήταν  φλύαροι…

Πολύ καλή η διαιτησία του Τσαγκαράκη.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Αποστόλου, Μύρκος( 64’ Χουστουλάκης ) , Κύβελος, Θεοδώρου, Γκόγκα( 52’Μητσιογιάννης ), Ταμπάκης ( 73’ Κιάφα), Δηλαβέρης, Παπαδόπουλος, Μενδρινός( 78’ Μητρόπουλος)

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Ξυραφόπουλος, Τσελίκας, Σισμανίδης ( 39’ Σχίζας), Φράγκος, Κερπάτσι Α, Κερπάτσι Ντ ., Σταθελάκης, Τσιρογιάννης ( 62’ Σαμοθράκης), Συράκος( 74’ Διβόλης), Βαλμάς( 69’ Χιώτης), Σιγάλας.