Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Ξέσπασε» στη Γλυφάδα η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Published

on

Σεφτέ στο πρωτάθλημα έκανε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου που επιβλήθηκε 3-0 του Α.Ο. Γλυφάδας στο «Σωτήρης Αγγελόπουλος». Η ομάδα του Σπύρου Λουκά πέτυχε την πρώτη νίκη για φέτος και «ξέσπασε» έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Παππά και Μπίνα. Από την άλλη, οι παίκτες του Νίκου Κωτσοβού προσπάθησαν, κυρίως στο δεύτερο μέρος, όμως για ακόμα έναν εκτός έδρας αγώνα δέχθηκαν εύκολα γκολ. Στη βαθμολογία, η ουραγός Δάφνη έφτασε τους 4 βαθμούς, πλησιάζοντας Γλυφάδα και Αγία Ελεούσα που αριθμούν 6, ενώ 8 έχει ο 13ος Μικρασιατικός.

Μόλις στο 2’ ο Τσουκαλάς παραλίγο να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 5’ ο Σκανδαλάκης σταμάτησε το σουτ του Νίκου και στην επαναφορά ο Θάνος Αβάσταγος αστόχησε σε κενό τέρμα. Το… ρόδι έσπασε στο 18’ ο Παππάς αξιοποιώντας με πλασέ τη σέντρα του Μπίνα από τ’ αριστερά, ενώ οι ίδιοι πρωταγωνιστές έγραψαν και το 2-0, μόνο που ο Παππάς χρησιμοποίησε το κεφάλι για να νικήσει τον Φούνα στο 45′. Ενδιάμεσα και το 29’, ο Σκανδαλάκης απέτρεψε εντυπωσιακά την ισοφάριση σε καρφωτή κεφαλιά του Φινέτη ύστερα από φάουλ του Νίκου.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ζωηρά, αλλά δεν μπορούσαν να σημειώσουν τελική παρά την είσοδο και του Παπαχριστόπουλου. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι στο 52’ είδαν τον Παππά τον αστοχεί οριακά για το 3-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Νίκου είδε εκ νέου τον Σκανδαλάκη να αποκρούει σωτήρια, ενώ σε ετοιμότητα ήταν, επίσης, ο Φούνας απέναντι στον Παππά στο 60′. Εν τέλει, το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο Ραζακιάς στο 73′ πλασάροντας ολομόναχος για το τελικό 3-0 ένα λεπτό μετά την είσοδο του. Πάλι ο Νίκου προσπάθησε να μειώσει στο 76′, ενώ στο 85′ και 87′ ο Τσουκαλάς δεν εκτέλεσε, όπως έπρεπε για να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο σκορ.

*Τραυματίας αποχώρησε στο 35′ ο στόπερ των «κόκκινων», Διονύσης Φινέτης, λόγω προβλήματος (σφίξιμο) στον αριστερό προσαγωγό.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσάφης Χ., Κοκαρίδας Ν., Κολλιάκος Α.

ΔΑΦΝΗ Π.Φ. (Σπύρος Λουκάς): Σκανδαλάκης, Μπούτσης, Λυκουρόπουλος, Ποτουρίδης, Τσάγαρης, Ποζίδης (58’ Καλλιοντζάκης), Τσουκαλάς, Ρισβάς, Παππάς (73’ Ραζακιάς), Μπίνας (80’ Αγιασλάρη), Βενάρδος.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Νίκος Κωτσοβός): Φούνας, Αβάσταγος Α., Φινέτης (35’ λ.τρ. Κωτσοβός Α.), Τσιάμης (46’ Παπαχριστόπουλος), Αδαμίδης, Κατσαδούρος, Πουλίδης (68’ Γιαννόπουλος), Κωτσοβός Δ.Ν., Κωτσοβός Δ., Νίκου, Ταμπάκης.