Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ξέσπασε στο δεύτερο η Αγία Ελεούσα, 4-0 τον Ατταλο

Published

on

Στο κυνήγι των Σουρμένων παρέμεινε η Αγία Ελεούσα, που επικράτησε επί του Ατταλου με 4-0 και παρέμεινε στη μάχη του τίτλου.

Εφτασε έτσι τους 31 βαθμούς και είναι στη 2η θέση, ενώ ο Ατταλος έμεινε στους 7 και είναι 10ος μαζί με την Ανθούπολη.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από την αρχή, αλλά στο πρώτο μέρος στάθηκαν απίστευτα άτυχοι, αφού είχαν 4(!!!) δοκάρια ενώ έχασαν και πέναλτι!

Ο χορός των δοκαριών ξεκίνησε στο 23′ όταν η κεφαλιά του Αλέξανδρου Μπάκα σταμάτησε στα ξύλινα τείχη…Την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Γκουτίδη στο 34΄, αλλά και το σουτ του Κατσικογιάννη στο 38′. Στο 39′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά η εκτέλεση του Κατσικογιάννη σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι!!! Ο γόρδιος δεσμός λύθηκε τελικά στο 45′ όταν ο Αλέξανδρος Μπάκας με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Αυτλο το γκολ έλυσε τα πόδια των γηπεδούχων, που έφτσαν στο 2-0 στο 63′ με τον Κρητικό. Ο Αλέξανδρος Μπάκας στο 73′ με το 2ο προσωπικό του γκολ πέτυχε το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 87′ ο Τουφεξίδης.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Σιφογιαννάκης, Μαζμανίδης, Κρητικός (66′ Μπίκος), Κύβελος, Μπάκας Α., Κατσικογιάννης, Πατσατζόγλου (58′ Λαδένογλου), Κέσκος, Καραδήμας (66′ Τουφεξίδης), Γκουτίδης (75′ Μπάκας Π.), Γιαννόπουλος (58′ Κοπανάς).

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Τσέκας, Γεωργόπουλος, Ξιμιτήρης, Πατρινός (50′ Ντόνης), Πανάκης, Δούκας, Κουτσόπουλος (46′ Μποζινάκης), Φούντας (79′ Ρεθεμνιωτάκης), Μπαντάς (46′ Νικολάκης), Τριάντης, Φέκας (72′ Καραπάτης).