Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ξέσπασε στο 2ο ημίχρονο η Ελπίδα, 4-0 τον Ιάσωνα

Published

on

Ανεβάζοντας την απόδοση της στο 2ο ημίχρονο η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων νίκησε εύκολα τον Ιάσωνα με 4-0 και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Ο Θανάσης Βάλσαμος έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ έκανε και κάποιες δοκιμές αλλάζοντας θέσεις σε κάποιους παίκτες. Ο Ιάσωνας, που παρουσιάστηκε με πάρα πολλές απουσίες και με μόλις 14 παίχτες άντεξε για ένα ημίχρονο, αλλά μόλις δέχτηκε το πρώτο γκολ κατέρρευσε.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, με την έναρξη του 2ου μέρους στο 46′ ο Μαρκουλής που μόλις είχε μπεί στο ματς έκανε το 1-0. Στο 73′ ο Παλαιολόγου πέτυχε το 2-0, με τον Μαλαμίδη στο 79′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Αξίζει να σημειωθεί πως Παλαιολόγου και Μαλαμίδηςς πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ σε επίσημο αγώνα με την ανδρική ομάδα. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 89′ με το 2ο προσωπικό του γκολ ο Μαρκουλής.

Διαιτητές: Σύψας, Μπόντζος, Βαμβακάς.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Θανάσης Βάλσαμος): Παππάς Δ., Καλκάνης (46′ Σπυρόπουλος), Πππάς Χ., Βαρβαρίγος, Πανταζής (46′ Παπαπαναγιώτου), Μαρσώνης, Μαυρογιάννης (52′ Ζουμπουλιάς), Πάσχος (75′ Κασιουρής), Παλαιολόγου, Ντέντια (46′ Μαρκουλής), Μαλαμίδης.

ΙΑΣΩΝΑΣ (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Αντωνακόπουλος, Μπράβος (71′ Μαλλιώρας), Κοκόλης, Κατραμάδος, Στρούγγης, Κουρεμάδας, Σπυρόπουλος, Ριζάς, Σταθόπουλος, Αποστολόπουλος, Αντωνίου (52′ Τρυφέρης).