Connect with us

stoplekto

Ξέσπασμα για την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Σαρωτική ήταν η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων που επικράτησε εντός έδρας 6-0 της ουραγού Ανθούπολης. Οι παίκτες του Φάνη Κασάπη έδειχναν ασταμάτητοι στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο πρώτο οι ‘κυανόλευκοι’ τους δημιουργούσαν προβλήματα μέχρι το 1-0 του Παρασκευόπουλου με κεφαλιά στο 34′ έπειτα από κόρνερ του Κωνσταντίνου. Στο δεύτερο μισό, η παράσταση ξεκίνησε στο 48′ από τον Ρόκο, ο οποίος σκόραρε για το 2-0 από κοντά χάρις την έξυπνη πάσα του Κουτσουρούπα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Πετανάι αξιοποίησε με πλασέ την νέα ασίστ του Κουτσουρούπα για το 3-0, ενώ στο 52′ ο πρώτος έγινε δημιουργός για να γράψει το 4-0 ο Ρόκο με κεφαλιά. Σε εκείνο το σημείο ο ρυθμός έπεσε σχετικά, αλλά στο 77′ η σέντρα του Καλαμποκάνα έχρισε σκόρερ ξανά τον Πετανάι για το 5-0. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 87′ ο νεαρός Λάμπος με μονοκόμματο σουτ από το ύψος της περιοχής. Επίσης, οι ‘πράσινοι’ είχαν, ακόμα, δύο δοκάρια στο 47′ και το 85′ με τον καυτό, Μάρκο Ρόκο.

Διαιτητές: Στάικος Κ., Ηλιάδης Λ., Μπεκιάρι Ε.

Ελπίδα (Φάνης Κασάπης): Βόντα, Παρασκευόπουλος, Κωνσταντίνου, Αντωνίου (63′ Φλωράκης), Πανταζής, Μπίντζος, Λάμπος, Κάτρης (52′ Ντίμο), Ρόκο, Κουτσουρούπας (69′ Καλαμποκάνας), Πετανάι.

Ανθούπολη (Σωτήρης Θεοδώρου): Στεργίου, Λάμπος (52′ Μπάρντι), Τσαγκής, Κακιώρης, Θ. Τζεβελέκος, Στανόγεβιτς, Α. Στρείδης, Κανέλλος, Φιλόπουλος (73′ Κωστούλας), Καμπαστανάκης (52′ Μιχαλακέλης), Ν. Στρείδης.