Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ξέφυγε η Δόξα Βύρωνα 2-1 τον Ακάδημο

Published

on

Μία τέλεια Κυριακή ήταν αυτή που πέρασε για την Δόξα Βύρωνα, αφού όχι μόνο επικράτησε του Ακάδημου με 2-1, ύστερα μάλιστα από ανατροπή, αλλά είδε την διαφορά της από τον δεύτερο Αθηναϊκό να αυξάνεται στους τέσσερις βαθμούς. Έτσι οι «κυανόλευκοι» πλέον γίνονται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι πάντως ήταν εκείνοι που «πάγωσαν» το Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα όταν και άνοιξαν το σκορ στο 58′, με τον Μπρίλη να εκμεταλλεύεται άψογα την ασίστ του Σινάνι. Οι γηπεδούχοι όμως απάντησαν γρήγορα και έφτασαν στο 1-1 στο 67′, με τον Υφαντή να ευστοχεί στο πέναλτι που είχε κερδίσει ένα λεπτό νωρίτερα ο Φώσκολος. Ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα κατέληγε στην ισοπαλία η Δόξα κέρδισε και δεύτερο πέναλτι στο 88′, αυτή την φορά με τον Λουσαράκη να ανατρέπεται στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Ο Υφαντής ανέλαβε και πάλι την εκτέλεση ευστοχώντας για δεύτερη φορά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Διαιτητές ήταν οι Γκάμαρης, Μεϊντάνας και Χριστοδούλου.

 

ΔΟΞΑ: Τσαβδαρίδης, Κριεμάδι, Ψωμάς (68′ Ψαρρής), Ακριτίδης, Ζίζηλας, Υφαντής, Κατσίγιαννης (55′ Ταμπουράκης), Γκουντελίντσας, Φώσκολος, Κασσιανός (46′ Παπαντζίμας), Λουσαράκης

ΑΚΑΔΗΜΟΣ: Σαλίκας, Αποστολόπουλος, Καλημέρης, Γεωργίου, Σπανός, Νούλας, Ντάρλας, Μιχαήλ (65′ Αρχοντούλης), Σινάνι, Τσιτοροάνγκα (80′ Σαρέλλης), Μπρίλης (60′ Τάσης)

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply