Connect with us

stoplekto

Ξανά «άσφαιρος» ο Άγιος Δημήτριος

Published

on

Για δεύτερη συνεχή αγωνιστική ο Άγιος Δημήτριος έμεινε στο 0-0 μέσα στο Μπραχάμι. Η ομάδα του Αντώνη Καρπούζα μετά τη λευκή ισοπαλία κόντρα στο Βύρωνα, έμεινε στο «μηδέν» και απέναντι στον Παράδεισο. Παρά την αλλαγή στη τεχνική ηγεσία και τον νέο «αέρα», το πρόβλημα στο σκοράρισμα εξακολουθεί να υπάρχει και να προβληματίζει. Φάσεις είχαν και οι φιλοξενούμενοι, όμως δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Ρούσσο. Αυτές οι δύο ισοπαλίες κράτησαν πίσω την «Μπάρτσα», η οποία βρίσκεται τέταρτη έχοντας 18 βαθμούς, δύο λιγότερους από τα πρωτοπόρα Ιλίσια 2004. Από την άλλη, το συγκρότημα του Αμαρουσίου διατηρείται εύκολα έβδομο έχοντας 14 πόντους.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος Γ., Μαραθωνίτης Μ., Ντούκας Σ.

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αντώνης Καρπούζας): Ρούσσος, Καρτσωνάκης, Ανδρεαδάκης, Σμυρλής, Τζωρτζάτος, Τετριμίδας (68′ Φούντας), Καραμπίνης, Κάιδος (77′ Κασιμάτης), Κοκλίδης, Κυριάκης, Χρυσοχόου (60′ Νομικός).

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Αλαφούζος, Μιχαλόπουλος (85′ Στούλης), Πελεκάνος (78′ Ζιώρης), Χαβενετίδης, Καραλής Ν., Μπολέτης, Λεφάκης, Δήμου (65′ Ουόγκο), Πέττας, Γαβριηλίδης, Οντιάμπο.