Connect with us

stoplekto

Ξανά στην Α’ ΕΠΣΔΑ ο Κριός Ασπροπύργου, 3-2 με ανατροπή τον Λέοντα

Published

on

Την επιστροφή του στην Α’ Κατηγορία πανηγύρισε ο Κριός Ασπροπύργου. Σε ένα δραματικό ματς η ομάδα του Πάρη Λιάκου έκαμψε με ανατροπή 3-2 τον ψυχωμένο Λέοντα στο γήπεδο Πανοράματος και εξασφάλισε μαθηματικά την επάνοδό του στην κορυφαία Κατηγορία της Ένωσης.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μεϊμαρίδη στο 17′, αλλά ο Λέων μπόρεσε πριν το ημίχρονο να γυρίσει το σκορ με τέρματα των Σαμπάνη(24′) και Σφακιανάκης Αντ.(42′ αυτογκόλ).

Στην επανάληψη ο Κριός μπήκε αποφασισμένος για την ανατροπή.

Στο 58′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Καρασαββίδη Χ. με δεύτερη κίτρινη. Ο Κριός με πλεονέκτημα αριθμητικό βγήκε μπροστά και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 80′ με τον Τόλα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λέων έμεινε με εννιά παίκτες, καθώς αποβλήθηκε και ο Κατσαρός για εξύβριση.

Η λύτρωση για τον Κριό ήρθε στο 85′, όταν κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γεωργιάδης για να χαρίσει τη σπουδαία αυτή νίκη στην ομάδα του. Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν έξαλλα πανηγύρια από τους Ασπροπυργιώτες, οι οποίοι τελευταία αγωνιστική με το Ζεφύρι θα διεκδικήσουν και το πρωτάθλημα.

Σοβαρά παράπονα για ακόμα μια φορά από τη διαιτησία του Μανούρα έχει ο Λέων.

ΛΕΩΝ: Κωνσταντινίδης, Γεροντίδης, Μπακλάκος(46′ λ.τρ.  Καρασσαβίδης Σ.), Κατσαρός, Δεληγιάννης, Μαλαματίνης, Καρασαββίδης Χ., Φλούδας, Καρασαββίδης Π., Σαμπάνη(80′ Γιαννακουδάκης), Νικολόπουλος.

ΚΡΙΟΣ: Σοφιανίδης, Αδελφοπουλος, Πουρουζίδης, Σφακιανάκης Αντ., Μιχαηλίδης, Χαϊντούτης, Σφακιανάκης Αγγ.(75′ Γιαϊλίδης), Συμεωνίδης(46′ Μαζμανίδης), Μεϊμαρίδης, Τόλας, Γεωργιάδης.