Connect with us

stoplekto

Ξανά στην Α’ Κατηγορία ο Πανιώνιος Κερατσινίου

Published

on

Μετά από τρία χρόνια ο Πανιώνιος Κερατσινίου με προπονητή και πάλι τον Γιάννη Καλαϊτζή επιστρέφει πανηγυρικά στην Α’ Κατηγορία, καθώς έπειτα από μια ψυχωμένη εμφάνιση επιβλήθηκε στο κατάμεστο γήπεδο του Ρέντη του

Παννεαπολικού με 3-1 και τερμάτισε στην πρώτη θέση των πλέι οφ.

Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν από το ξεκίνημα παθιασμένοι και στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν 3-0 με δυο γκολ του Τσάτσου(17’, 22’) και αυτογκόλ του Ράπτη(44’). Ο Παννεαπολικός απείλησε με τριπλή ευκαιρία στο 19’, αλλά ο Μπραχίμι σταμάτησε δις τον Πατρίκαλο, ενώ σου του Σινάνι απομάκρυναν στη γραμμή οι αμυντικοί.

Στην επανάληψη το ματς απέκτησε ξανά ενδιαφέρον καθώς μόλις στο 46’ ο Παννεαπολικός μείωσε με φάουλ του Μπεκάκου, ενώ στο 49’ ο Πανιώνιος έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Μάνδυλα(2η κίτρινη).  Ακολούθησαν για κάθε ομάδα ακόμα δυο αποβολές των Πατρίκαλου(81’) και Σαλάτα(83’) με δεύτερη κίτρινη, ενώ οι νικητές στο 68’ είχαν και δοκάρι από φάουλ του Νικολά.

Άψογος ο διαιτητής Μιχελής.

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ: Οικονόμου, Ράπτης(47’ Ιμβριώτης), Ναρλιώτης(61’ Αριστερίδης), Χότζογλου, Παυλόπουλος, Κύβελος, Σαριανίδης, Πατρίκαλος, Σινάνι, Μπεκάκος, Ζημινόπουλος(68’ Ντρέτσα).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡ.: Μπραχίμι, Σαλάτας, Τσάτσος(64’ Καρακάσογλου), Τεριζάκης, Νικολά(90’ Μπαλόπητος), Δαβιδάκης(87’ Σερεμέτης), Αναστασίου, Κουζίνης, Μουστάκας, Μάνδυλας, Γρηγοράκος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply