Connect with us

stoplekto

Ξανά στην Α’ Πειραιά ο ΑΣ Δραπετσώνας, 6-1 τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου

Published

on

Πέντε αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος ο ΑΣ Δραπετσώνας εξασφάλισε και μαθηματικά την επάνοδό του στην Α’ Κατηγορία. Το συγκρότημα του Μάκη Σαμιώτη δεν δυσκολεύτηκε να καταβάλει στη Νίκαια με 6-1 τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου και να πανηγυρίσει έξαλλα την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια του Πειραιά, μετά από δύο χρόνια.

Δύο γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Σκουλουδάκης(46′, 49′) και Ζαρίκος(59′, 66′) και από ένα οι Νεοφώτιστος(7′) και Ρούσσος(77′).

Το μοναδικό των γηπεδούχων ο Μαυρίκος στο 87′.

Ακολούθησαν τρελοί πανηγυρισμοί μετά τη λήξη της συνάντησης, με την ομάδα πλέον να κυνηγά να μπορέσει να ολοκληρώσει μόνο με νίκες όλο το πρωτάθλημα.

Διαιτήτευσε ο Πετρίδης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Παύλου, Βενάκης, Αγγελόπουλος (63’ Ζαχαρίου), Αναζίκος, Ζομπάς(63’ Γκρινιάρης), Πολυχρονόπουλος (63’ Αλεξάν), Πανταζής , Περδικογιάννης, Ψαρούδης (63’ Λουπίδης), Μαυρίκος, Σπυρόπουλος (68’ Βογιατζής).

ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Κοντοπίδης, Κλόκουζας, Γκαργκάσουλας, Νεοφώτιστος, Χαλικιάς (68’ Κούνιαρης), Δημόπουλος (75’ Ντούλος), Κοσμάς (75’ Ροδάκης), Αγγελόπουλος (68’ Σέρρι), Σκουλουδάκης, Φωτιάδης, Ζαρίκος (75’ Ρούσσος).