Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ξανά στην Β’ Πειραιά ο Προφήτης Ηλίας, 1-1 με τον ψυχωμένο Πυθαγόρα

Published

on

“Χρυσό” βαθμό ανόδου απέσπασε ο Προφήτης Ηλίας. Η ομάδα του Άγγελου Σκανάτοβιτς ισοφάρισε σε 1-1 στο 80′ τον Πυθαγόρα σρτη Χαραυγή και πανηγύρισε την επιστροφή του στη Β’ Κατηγορία μετά από πέντε χρόνια.

Οι Περαματιώτες του Δημήτρη Μάνσαλη τα έκαναν όλα σωστά. Πάλεψαν για τη νίκη που πάση θυσία χρειαζόντουσαν, προηγούμενοι 1-0 με αυτογκόλ του Δαλέζιου στο 17′. “Ξόδεψαν”  όμως στη συνέχεια σημαντικές ευκαιρίες για να “καθαρίσουν” το ματς, με σπουδαιότερη το δοκάρι του Γκρέκου στο 75′. Έτσι ο Προφήτης Ηλίας, που ανέβηκε και εκείνος στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε με το γκολ της “χρυσής” αλλαγής του Άγγελου Σκανάτοβιτς Χάιδου να ισοφαρίσει στο 79′ και να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε, για να κλειδώσει την προνομιούχο δεύτερη θέση ανόδου.

Από το διαιτητή Τζαγκαράκη οι Περαματιώτες ζήτησαν στο 15′ πέναλτι σε ανατροπή του Πηλιανίδη.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Τρικαμηνάς, Δαλαμάρας, Λάζαρις (46’ Πολυχρονάκης), Μήλιος, Δαλέζιος, Λιάκος, Ζαχαρίου, Βλάασης (40’ Μπουντάλης), Γιαννακόπουλος (62’ Χάιδος), Οξύνογλου Θ. Μπρέγκου (90+2’ Βαρβαρήγος) ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Λιοκουκουδάκης, Κουράκος, Παναγιωτάκης, Νάνο, Παπαδάκης, Γκλεζάκος, Ζαχαριάς (72’ Γκρέγκου), Καστρινέλης (86’ Οικονόμου), Πιλιανίδης (86’ Μηλιώνης), Ιωσυφίδης (72’ Ψαρούδας), Ντελής (62’ Λέκα).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ