Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ξανά στη Γ’ Εθνική η ΑΕ Μοσχάτου, σκληρό 3-0 στην Αντίκυρα επί του Κυπάρισσου

Published

on

Την επιστροφή της στην Γ’ Εθνική πανηγυρίζει η ΑΕ Μοσχάτου. Το συγκρότημα του Άκη Τζουμερκιώτη έκαμψε δύσκολα με 3-0 στην Αντίκυρα τον Κυπάρισσο και πανηγύρισε την επάνοδό του στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μόλις στο 10΄οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Νιζάμη.

Στο 44′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Γούλα με δεύτερη κίτρινη.

Το ματς ήταν αρκετά δυνατό και σκληρό, με τον Κυπάρισσο να προσπαθεί να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Μάλιστα στο 84′ έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Καραμπέτσου Ι. με δεύτερη κίτρινη. Στο 88′ Το Μοσχάτο κέρδισε πέναλτι και αποβολή του Καραμπέτσου Δ., που ανέτρεψε τον Τουφεξίδη. Ο Πασαλίδης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-0 ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 92′ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Νιζάμης, μετά από συνεργασία που είχε με τον Πασαλίδη.

Διαιτήτευσε ο Φωκάς(Αχαΐας).

ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ (Βαγγέλης Λέντας): Καρανάσσος, Κουτσούμπας, Παπαχαραλάμπους, Καραμπέτσος Ι., Γούλας, Ιωάννου, Καλύβας, Μαλισσόβας, Πλακίδας (45′ Καραμπέτσος Δ.), Καράι, Τόλιας (71’ Καφετζόπουλος).

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ(Άκης Τζουμερκιώτης) Κραβαρίτης, Λοϊζίδης, Ξενιτόπουλος, Σταύρου, Τζωρτζάτος, Νιζάμης, Παυλάκης, Πασαλίδης, Χαλβατζίου, Μητρόπουλος(85′ Τουφεξίδης), Θεοδοσίου(60′ Σοσσάρι).

  • Το ΔΣ της ΑΕ Μοσχάτου συγχαίρει το διαιτητικό τρίο από την Αχαϊα, που διαχειρίστηκε άψογα και ακριβοδίκαια ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ