Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ξανά στο «μηδέν» η Αγία Παρασκευή, όρθιος ο Ολυμπιακός!

Published

on

Ισόπαλο και χωρίς σκορ τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στην Αγία Παρασκευή και τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες, αλλά με αξιόλογη αμυντική προσπάθεια οι ‘ερυθρόλευκοι’ πήραν, ξανά, πόντο εκτός έδρας. Στην βαθμολογία, η Santa έπεσε έκτη έχοντας 33 βαθμούς, ενώ η ομάδα των Λιοσίων έχει 11 πόντους στην 14η θέση.

Όπως προείπαμε, οι παίκτες του Βαγγέλη Ιντζέκαρου είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες. Όμως, στάθηκαν άτυχοι, κυρίως, δύο φορές. Συγκεκριμένα στο 70′ ο Ξηντάρας σούταρε δυνατά με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι, ενώ στο 77′ ο δραστήριος επιθετικός κέρδισε πέναλτι. Ο Τσώνης ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Κουμής τον διάβασε αποκρούοντας την μπάλα και δίνοντας ένα βαθμό στο συγκρότημα του πρώην τεχνικού της Santa, Λευτέρη Αλεξάκη, ο οποίος επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος στην Αγία Παρασκευή.

Διαιτητές: Μητροφάνης Χ., Μπάγιας Ι., Λάσπας Δ.

Santa (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Αλευρής, Βελέντζας, Κάππος, Τσώνης, Ξηντάρας, Τσοπανάκος (83′ Αναγνωστόπουλος), Μυλωνάς (58′ Ντιντίφας), Καρβούνης (70′ Φύτρος), Καφετζής.

Ολυμπιακός (Λευτέρης Αλεξάκης): Κουμής, Δούκας, Βασίλογλου, Μηλιώνης, Γιάκας, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτακόπουλος (89′ Παπαδόπουλος), Τσιάμης, Μελέτης (91′ Ξενάκης), Αργυρός, Καρύδης (77′ Καζακόπουλος).