Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ξανά στο “παιχνίδι” η Αγία Ελεούσα 2-0 τον Θρίαμβο

Published

on

Σπουδαία νίκη με 2-0 επί του αξιόμαχου Θρίαμβου Αθηνών σημείωσε η Αγία Ελεούσα που εκμεταλλευόμενη την ήττα του Χαραυγιακού στο Χαϊδάρι πλησίασε την κορυφή και ελπίζει βάσιμα στο να κόψει πρώτη το «νήμα»…

Μόλις στο 5’ ο «δαιμόνιος» Ρούσσος άνοιξε το σκορ για τους νικητές με τον Κακκαβά στην εκπνοή να σημειώνει το τελικό 2-0

Διαιτητές: Κοσικίδης, Αργυρός, Φωτόπουλος

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζούκας, Σαρλάς, Μιχελής Β., Πλακάς, Μιχελής Κ., Χρυσούλης, Κακαβάς, Φιλιππίδης (63ʼ Τσολάκογλου), Καλογερής (89ʼ Κοσμίδης), Κοσμάς (85ʼ Νικολάου), Ρούσσος.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.: Παπαδιώτης, Κάνδιας, Ευαγγελόπουλος, Θεμελίδης, Λιόλιος, Τσιούγκος, Κατσορίδας (35ʼ Ντακογιαννόπουλος), Χατζηναθαναήλ, Παππάς, Παυλίδης (35ʼ Ελ Ραντύ), Συμεωνίδης (60ʼ Τοροσιάδης).

********To site δεν θα προβάλει πλέον εικόνες από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συμπεριφορά και την απαγόρευση σε δημοσιογράφο μας να φωτογραφίσει στιγμιότυπα από το ερασιτεχνικό παιχνίδι Χαϊδαρίου – Χαραυγιακού. Ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη από τα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ σωματεία αλλά κάποιοι σε αυτό τον τόπο πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει και Σύνταγμα….Θα επανέλθουμε σύντομα για συνέχεια στο θέμα….Να γνωρίζεται κύριοι στην ΕΠΣΑ ότι πάνω από τις αποφάσεις σας υπάρχει και το Σύνταγμα των Ελλήνων…..ρίξτε του μια ματιά και τα λέμε….Το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν εμπορεύεται , δεν εισπράττει, δεν είναι Ανώνυμη Εταιρεία, ο σκοπός των Ενώσεων είναι να υπηρετούν τα σωματεία και μόνο, όπως κάνουν όλες οι υπόλοιπες πλην της δική σας ….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply