Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ξεκίνημα για Αστέρα Εξαρχείων την Δευτέρα

Published

on

Την Δευτέρα 19 Αυγούστου ξεκινάει η νέα ποδοσφαιρική χρονιά του Αστέρα Εξαρχείων στην Φιλοθέη για 25η συνεχόμενη χρονιά και με την ευκαιρία θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού και στους υπεύθυνους για την παραχώρηση του γυμναστηρίου στην ομάδα μας για άλλη μια φορά .

Την Δευτέρα λοιπόν θα δώσουν το παρών ολοι το παρών ( εξαιρούνται οι δικαιολογημένοι απόντες που έχουν ειδοποιήσει( Σαλτογιάννης ( θα λείπει στην Ναξο για την βάπτιση του Σαλτο Τζουνιορ ( Βασίλη ) ( Μιτρο Χρήστος ( Χαλκιδικη λόγο εργασίας ) ) και επίσης το παρών θα δώσουν τα 5 απο τα νέα αποκτήματα τις ομάδας ( Δημόπουλος Μαρίνος ( χαφ ) , Ορφανός Σταμάτης ( χαφ ) , Κιτσιλής Δημήτρης ( επιθετικός ) , Σιγαλός Νικόλας ( τερματοφύλακας ( ο οποίος θα αναλάβει και την προπόνηση των τερμ/κων τις ομάδας.

Από εκεί και πέρα οι προπονήσεις θα γίνονται καθημερινά στην Φιλοθέη και Αλεπότρυπα , τα φιλικά θα ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα .

Επίσης ενημερώνουμε τους φίλους μας οτι το τουρνουά προς τιμή του Μιχάλη Λώλου δεν θα γίνει την 1η Σεπετεμβρίου ( λογο ακαταλληλότητας του γηπέδου τις Κυψέλης ) άλλα θα γίνει σε ένα Σαββατ-Κυριακο μέσα στις γιορτές του Δεκεμβρίου .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply