Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ξεκίνησαν τα Χρυσοστόμεια 2021

Published

on

Με λαμπρότητα ξεκίνησε σήμερα το τουρνουά ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΑ 2021 που διοργανώνει για έβδομη φορά ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας υπό την αιγίδα του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, του ΔΟΠΑΠ και της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.
Υπό ήχους της δημοτικής μπάντας οι ομάδες παρέλασαν εμπρός στους άνω των 250 θεατών. Ακολούθησε η ανάκρουση του εθνικού ύμνου, και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής. Ακολούθως ο Πρόεδρος της Τριγλίας Ραφήνας κ Χαχολάκης, ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Μπουρνούς και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ κ. Γιαρένης χαιρετισαν το τουρνουά.
Ακολούθως βραβεύτηκαν ο Στράτος Σβάρνας και ο Απόστολος Τόσκας για την προσφορά τους στην Τριγλία Ραφήνας και στην Εθνική Ελλάδος.
Στους αγώνες που ακολούθησαν η Τριγλία Ραφήνας κέρδισε τον Πανιώνιο με 4-0 με γκολ των Αρναρέλη Σένε (2 γκολ) και Διονύση Καρτάλη.
Στον άλλο αγώνα Μίμας Μικρασιατική Μεγάρων-Πανερυθραϊκός αναδείχθηκαν στην κανονική διάρκεια ισόπαλη 1-1 και στα πέναλτι νικήτρια ήταν η ομάδα των Μεγάρων με σκορ 7-6.
Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα θα διεξαχθεί ο τελικός μεταξύ των ομάδων Τριγλίας Ραφήνας και Μίμας Μικρασιατική Μεγάρων.