Connect with us

stoplekto

Ξεκίνησε η ΑΕ Περάματος – Αποκτήθηκε ο Νάζαρης

Published

on

Με στόχο μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά, ξεκίνησε την προετοιμασία της για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018 – 2019  η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ. Η πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς  έγινε το απόγευμα της  Πέμπτης 16 Αυγούστου 2018 στο δημοτικό γήπεδο Περάματος,  μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα και παρουσία πολλών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού Συλλόγου του Περάματος.

Πριν ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση, ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Σωπηλιάδης καλωσόρισε τους νέους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε υγεία και καλή σταδιοδρομία στην ιστορική ΕΝΩΣΗ. Δηλώνοντας την πλήρη εμπιστοσύνη του στον προπονητή κ. Τέλη Μελά, κάλεσε παλαιούς και νέους ποδοσφαιριστές, να αγωνίζονται ενωμένοι και με πάθος στους αγώνες, προσφέροντας όμορφο θέαμα στους φιλάθλους της ομάδας. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Ψωμιάδης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές, ευχήθηκε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Τονίζοντας ότι οι φετινοί στόχοι του Διοικητικού Συμβουλίου είναι αρκετά υψηλοί, κάλεσε όλους να αγωνιστούν με ήθος και σοβαρότητα όπως ακριβώς αρμόζει σε ποδοσφαιριστές της ιστορικής ομάδας της ΕΝΩΣΗΣ. Κλείνοντας τις ομιλίες, τον λόγο πήρε ο Γενικός Αρχηγός κ. Κώστας Ζαχαρόγλου, ο οποίος τόνισε πως το Διοικητικό Συμβούλιο θα βρίσκεται πάντοτε  κοντά στην ομάδα, επιλύοντας τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν, αλλά και για να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η πρώτη προπόνηση παρόλη την αυγουστιάτικη ζέστη, ήταν αρκετά ζωηρή, με τους ποδοσφαιριστές να εκτελούν με προθυμία τις εντολές του έμπειρου κόουτς κ. Τέλη Μελά.

Μία ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, αυτή του νεαρού στόπερ ΝΙΚΟΥ ΝΑΖΑΡΗ. Ο 19χρονος αμυντικός ανήκει στην ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΑΣΤΕΡΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ.