Connect with us

Γ Εθνική

Ξεκίνησε ο Άρης Πετρούπολης

Published

on

Την πρώτη του συγκέντρωση ενόψη της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο Άρης Πετρούπολης.

Το δελτίο Τύπου…

🔴🟡 #Firstday
Ξεκίνημα της σεζόν
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Η νέα σεζόν ξεκίνησε κι επίσημα για τον Αρη Πετρούπολης, με τους υπερπρωταθλητές Αθηνών να πραγματοποιούν την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο ”Γρηγορίου”.

Στο πρώτο ραντεβού παραβρέθηκαν όλοι οι αθλητές που αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ και παρέμειναν στον σύλλογο τη νέα περίοδο καθώς και τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Υπό τις οδηγίες των Γιάννη Σιλεβίστα, Αλέξανδρου, Παλαμαρά και Γιώργου Ζαχαράτου οι παίκτες μετά τον καθιερωμένο αγιασμό επιασαν δουλειά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου βάζοντας εκ νέου ψηλά τον πήχη. Πρόκειται άλλωστε για μια ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική σεζόν καθώς θα υπάρξουν αρκετά ματς πρωταθλήματος κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα μας θα πρέπει να δουλέψει μεθοδικά και με πλάνο στην προετοιμασία ώστε να φέρει εις πέρας στην αποστολή που της έχει ανατεθεί. Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες οι παίκτες μας υποβλήθηκαν σε πλήρη εργομετρικό και ιατρικο έλεγχο ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα έρθει μια σειρά φιλικών αγώνων προκειμένου η ομάδα να είναι πανέτοιμη για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Το παρών στην προπόνηση ασφαλώς έδωσε σύσσωμη η διοίκηση του Άρη Πετρούπολης όπου μίλησε πριν την έναρξη του προγράμματος στους ποδοσφαιριστές μας. Αφού ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη νέα χρονιά, οι διοικητικοί παράγοντες της ομάδας μας τόνισαν ότι πιστεύουν πολλή στις δυνατότητες της ομάδας και ότι περιμένουν από τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο.