Connect with us

stoplekto

Ξεκίνησε ο Αετός την προετοιμασία του

Published

on

Το Σάββατο 8/8 ξεκίνησε την προετοιμασία το Ανδρικό Τμήμα του Α.Π.Ο. Αετός Κορυδαλλού για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Αφού παρέλαβαν το αθλητικό τους υλικό οι ποδοσφαιριστές και το Προπονητικό τιμ από τον φροντιστή Χρήστο Μουτάφη, έγινε καλωσόρισμα στους ποδοσφαιριστές με ευχές για υγιή ποδοσφαιρική χρονιά από το Διοίκηση του Συλλόγου.

Σε μια σύντομη ομιλία ο Τεχνικός Διευθυντής του Συλλόγου Κώστας Λαζάρου με τους Γενικούς Αρχηγούς Νίκο Μπούγα και Γκίκα Δαρδανό παρουσίασαν τους πρωταγωνιστικούς στόχους της Ομάδας που μέσω μεθοδικής εργασίας και πλάνου επιδιώκεται να επιτευχθούν.

Απουσίασαν δικαιολογημένα κατόπιν από άδειας οι Μπερίσα, Τομάζος, Ηλιάδης και Κουτσομήτης.

Μετά την πρώτη γνωριμία παλαιών και νέων Ποδοσφαιριστών ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες του Δ.Α.Κ. Κορυδαλλού.

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας δηλώσεις πραγματοποίησε ο προπονητής του Αετού Βαγγέλης Σταυρακόπουλος που είπε: « Ξεκινάμε με κρυφή αισιοδοξία και χαμηλούς τόνους την νέα αγωνιστική χρονιά. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας η άμεση ενσωμάτωση των νέων ποδοσφαιριστών και στελεχών στο προπονητικό τιμ αποτελεί προαπαιτούμενο. Ο Στόχος είναι η δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου που θα συνεχίσει να αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο και θα βρίσκει τους τρόπους να παίρνει τα αποτελέσματα που προσδοκά. Εύχομαι υγεία και μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά που θα ανταμείψει την συνολική προσπάθεια που γίνεται στον Σύλλογο».

  • Η Διοίκηση του Α.Π.Ο. Αετός Κορυδαλλού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο Γυμναστή Πέτρο Βοϊδονικόλα, ο οποίος θα στελεχώσει το ήδη υπάρχον Προνονητικό τιμ με τους Χρυσόστομο Καρδούλα και Κομνηνό Κούρο και θα βρίσκεται υπό την άμεση συνεργασία και καθοδήγηση του Προπονητή Βαγγέλη Σταυρακόπουλου.

Η πορεία νέου Γυμναστή σε όλους είναι γνωστή, ενδεικτικά ορισμένοι σταθμοί της καριέρας του είναι το Αιγάλεω, η Αμφιάλη, η Οδηγήτρια, το Κερατσίνι και παλαιότερα έχει δουλέψει στις Ακαδημίες της Ομάδας μας.

Η διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού τον καλοσωρίζει και του εύχεται υγεία και μια ιδιαίτερα δυναμική συνδρομή σε μια ενδιαφέρουσα χρονιά για τον σύλλογο.