Connect with us

stoplekto

Ξεκίνησε ο Αστέρας Μαγούλας

Published

on

Ακολουθώντας τα ήθη και τα έθιμα, ξεκίνησε την Δευτέρα 10-08-2015 η πρώτη συγκέντρωση του ΑΟ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ στο γήπεδο της Δημοτικής Ενότητας Μαγούλας, με τον καθιερωμένο Αγιασμό πρωτοστατούντος του αιδεσιμότατου Μαγούλας πάτερ Κυπριανού. Όπου καθαγίασε τους Αθλητές, το Προπονητικό Τιμ, τα μέλη του ΔΣ και τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Στη σεμνή τελετή πέραν των φιλάθλων, συγγενών και φίλων του σωματείου, παρέστησαν κατόπιν προσκλήσεως οι κκ. Γ. Ντούρος, Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔΑ και Ι. Στάθης μέλος της ΕΠΣΔΑ, ως εκπρόσωποι της Διοργανώτριας Αρχής, ο κ. Χ. Ανδρώνης, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Μαγούλας και ο κ. Μ. Μίχας, Δημοτικός Σύμβουλος δήμου Ελευσίνας.

Ακολούθησε σύμφωνα με το πρόγραμμα, η πρώτη προπόνηση των αθλητών από τους προπονητές κ.κ. Δ. Ρόκα και Στ. Μπακόπουλο. Με αρκετές δικαιολογημένες απουσίες αθλητών, λόγο οικογενειακών, επαγγελματικών και προσωπικών κολλημάτων, υπό το πλαίσιο αυτό απουσίαζε και ο γυμναστής της ομάδας ο κ. Αθ. Καραπαναγιώτης. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε χαλαρό τρέξιμο, παιχνίδι με την μπάλα ώστε να βρουν τα «πατήματά τους» οι ποδοσφαιριστές.

Μετά την προπόνηση ο κ. Ρόκας δήλωσε ικανοποιημένος από την γενική κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Το επόμενο διάστημα και ως την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας, θα εντατικοποιηθούν οι προπονήσεις ώστε να έρθουν στα επιθυμητά επίπεδα όλοι οι αθλητές.

Κλείνοντας και με ευκαιρία της συναντήσεώς μας, της εγκάρδιας ανταλλαγής ευχών με τους αθλητές, το τεχνικό τιμ και μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, οι οποίοι  εισήλθαν για προπόνηση, μετά από εμάς. Θα θέλαμε και Δημοσίως από την πλευρά μας Αθλητές, Προπονητικό Τιμ και ΔΣ να τους ευχηθούμε ολόψυχα, Καλή Επιτυχία και Επίτευξη Όλων των στόχων που έχουν θέσει για την νέα σεζόν με διάθεση απόλυτης συνεργασίας μεταξύ ημών.