Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ξεκίνησε ο Θρίαμβος Αθηνών – Δηλώσεις Θεμελίδη, Κουσάνα, Κατσορίδα

Published

on

Δελτίο Τύπου Θριάμβου Αθηνών/Δάφνης.

Ξεκίνησε χτες (3/8) στο γήπεδο Υμηττού η σεζόν για τον Θρίαμβο Αθηνών με την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας (18:00). Αφού έγιναν οι καθιερωμένες φωτογραφίσεις με την πολύτιμη βοήθεια του Χρήστου Χοστικίδη (sportifico.gr) ακολούθησε ομιλία του προέδρου του συλλόγου μας, Παναγιώτη Θεμελίδη και εν συνεχεία του τεχνικού τιμ προς τους ποδοσφαιριστές μας. Η προπόνηση ξεκίνησε στις 19:00, η οποία και διήρκησε μιάμιση ώρα και είχε πολύ… τρέξιμο, αλλά και τακτική. Για πρώτη μέρα, οι ποδοσφαιριστές είχαν όρεξη και έδειξαν να βρίσκονται σε καλό επίπεδο, αν αναλογιστούμε πάντα και την αποχή τους από τους αγωνιστικούς χώρους, κάτι που γεμίζει με αισιοδοξία τους ιθύνοντες. Στον Θρίαμβο ευελπιστούν πως αυτή τη χρονιά θα πετύχουν ότι δεν κατάφεραν τα προηγούμενα δύο χρόνια, δηλαδή να πάνε την ομάδα ψηλά, εκεί όπου και ιστορικά ανήκει!

Από εκεί και πέρα στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ ο πρόεδρος του Θριάμβου, Παναγιώτης Θεμελίδης, τόνισε χαρακτηριστικά: «Σας εύχομαι πάνω απ’όλα υγεία και να έχουμε μία καλή σεζόν! Όσοι ήταν στον Θρίαμβο τα τελευταία δύο χρόνια γνωρίζουν ότι στόχος είναι να υπάρχει μία πολύ καλή ομάδα και γι’αυτό κάναμε τις καλύτερες, για εμάς, επιλογές στη στελέχωση του ρόστερ και του τεχνικού τιμ. Πέρυσι ξεκινήσαμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αλλά για αστάθμητους παράγοντες βρεθήκαμε να κάνουμε μία κοιλιά. Αυτό που χρειαζόμαστε, είναι απλά ένα κλικ! Ανήκετε σε ένα σωματείο, το οποίο θέλω να έχει ήθος. Θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ να δώσετε πολύ σημασία σε αυτό. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, θέλω να έχετε τσαγανό και πάθος και να κερδίζετε αυτό που σας ανήκει στο γήπεδο. Αν το βλέπαμε σε όλα τα παιχνίδια πέρυσι, σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα. Στόχος μας λοιπόν να πάμε πιο ψηλά και γι΄αυτό φέραμε νέο αίμα στην ομάδα. Ξέρετε πολύ καλά ότι υπάρχουν τα φόντα για πρωταθλητισμό για τη νέα σεζόν και γι’αυτό φαντάζομαι πως ήρθατε και εσείς στον Θρίαμβο και θα έχετε όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε. Παράλληλα θα δώσουμε βάση φέτος στις ακαδημίες μας γι’αυτό και προωθήθηκαν παιδιά στην πρώτη ομάδα και θέλω εσείς, οι πιο έμπειροι να τα βοηθήσετε».

Από την πλευρά του ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Κατσορίδας τόνισε: «Δεν ξέρω πολλά γράμματα. Μια λέξη έχουμε μάθει στη ζωή μου: Δουλειά! Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά! Θέλω να τα δώσετε όλα για την ομάδα και η διοίκηση θα είναι δίπλα σας».

Τέλος, ο προπονητής Γιάννης Κουσάνας, υπογράμμισε και αυτός με τη σειρά του: «Είχα πει και παλαιότερα ότι ο Θρίαμβος αποτελεί ένα προσωπικό στοίχημα για μένα και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε φέτος. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, παρά μόνο ότι χρειάζεται πολύ δουλειά για να πετύχουμε και ότι δεν θα τρέχει η ομάδα για να προλάβει τους παίκτες, αλλά οι παίκτες την ομάδα. Το υλικό είναι καλό, αλλά ας μην ξεχνάμε πως καθρέπτης όλων μας είναι τo γήπεδο».

Photo: Sportifico.gr-Xristos Xostikidis