Connect with us

Γ Εθνική

Ξεκίνησε ο Πανιώνιος…

Published

on

Την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (25/7) ο Πανιώνιος στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.

O Νίκος Κούστας, οι συνεργάτες του και οι παίκτες του Ιστορικού έδωσαν το πρώτο τους ραντεβού και ξεκίνησαν την… δουλειά ενόψει της νέας σεζόν. Τα χαμόγελα ήταν εμφανή και άπαντες έδειξαν μεγάλη όρεξη και διάθεση από την πρώτη μέρα!

 

Το “παρών” έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν το ρόστερ της ομάδας, με μοναδικό απόντα να είναι ο Σπύρος Γεωργούσης, ο οποίος προσφάτως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

 

Η έκπληξη όμως της “πρώτης” του Πανιωνίου ακούει στο όνομα Νταβίντ Ενγκογκ! Ο 33χρονος Γάλλος επιθετικός, ο οποίος διαθέτει τεράστια εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο, μεταξύ άλλων μετράει περισσότερες από 70 συμμετοχές με την Λίβερπουλ και την σεζόν 2016-17 είχε αγωνιστεί στον Ιστορικό, πήρε μέρος στην προπόνηση και μάλιστα έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση!

Όπως έγινε γνωστό από τους ανθρώπους του συλλόγου, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να προπονείται με την ομάδα, καθώς πλέον είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών και επιθυμία του ήταν να παίρνει μέρος στις προπονήσεις του Πανιωνίου. Να σημειωθεί, πάντως, πως δεν είναι ξεκάθαρο πως έχει η κατάσταση με τους κανισμούς της ΕΠΟ σχετικά με το αν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο Γάλλος σε ομάδα Γ΄Εθνικής.

 

 

 

Οι άνθρωποι του Ιστορικού εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και φυσικά εφόσον μπορέσει να παίξει ο Ενγκογκ στο πρωτάθλημα, τότε σίγουρα θα ανεβάσει επίπεδο με την αγωνιστική του “ταυτότητα” και την προσωπικότητα του τον Πανιώνιο!

 

Να σημειωθεί, τέλος, πως το “παρών” στις εξέδρες του γηπέδου έδωσαν και αρκετοί φίλαθλοι του Ιστορικού, οι οποίοι καλωσόρησαν με ένα θερμό χειροκρότημα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας!

 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

ΠΗΓΗ: Panionianea.gr