Connect with us

3ος Όμιλος

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός ο Αστέρας Αμαλιάδας

Published

on

Μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Αστέρα και την επιθυμία διεύρυνσης της βάσης των ανθρώπων που θα ενεργοποιηθούν, στηρίζοντας το εγχείρημα, ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες σχεδιασμού της νέας σεζόν.
Ο Βαγγέλης Αγγελής, σήκωσε μανίκια και πιάνει δουλειά.

Ήδη σήμερα το πρωί, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του δημοτικού αθλητικού κέντρου Ήλιδας, όπου βρίσκεται το «σπίτι» του Αστέρα Αμαλιάδας, ο χώρος στον οποίο στεγάζεται σχεδόν δώδεκα μήνες το χρόνο η ομάδα, τα γραφεία της, οι αίθουσες τα γήπεδα.

Ο Βαγγέλης Αγγελής, πραγματοποίησε αυτοψία, είχε συνεργασία με τους αρμόδιους υπαλλήλους του αθλητικού κέντρου και συζήτησαν προβλήματα και λύσεις σε ό,τι αφορά την επάνοδο της ομάδας σύντομα εκεί, την έναρξη και πραγματοποίηση της προετοιμασίας της.

Καταγράφηκαν τα προβλήματα και αύριο το πρωί, στις 13:00 υπάρχει συνάντηση με τον δήμαρχο Ήλιδας κ. Χριστοδουλόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν μαζί και με τον γεωπόνο κ. Μιχάλα, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες επισποράς στο βοηθητικό και συντήρησης στο κεντρικό γήπεδο. Επίσης, θα γίνει κατασκευή και τέταρτου βοηθητικού γηπέδου πλάι στα αποδυτήρια. Στις εργασίες αυτές, θα συμμετάσχει οικονομικά και ο Αστέρας Αμαλιάδας.

Επίσης ο κ. Αγγελής, ο Δημήτρης Νάστος και ο Σπύρος Αποστολίδης επισκέφθηκαν τα αποδυτήρια του Αστέρα, στα οποία με τη συνδρομή του επιχειρηματία Ανδρέα Παπαδάτου, θα ξεκινήσουν άμεσα εργασίες συντήρησης και βελτίωσής τους.

Υπήρξε επίσης ραντεβού με τον φυσικοθεραπευτή του Αστέρα Παναγιώτη Συρμόπουλο, από τον οποίο ζητήθηκε να καταθέσει τις απόψεις του αναφορικά με τον εκσυγχρονισμό του φυσικοθεραπευτηρίου της ομάδας που βρίσκεται στα αποδυτήρια, έτσι ώστε οι παίκτες να μην χρειάζεται να πηγαίνουν έξω για φυσικοθεραπείες.