Connect with us

stoplekto

Ξεκίνησε την προετοιμασία ο Ρούβας

Published

on

Στο Δημοτικό Στάδιο Γέργερης πραγματοποιήθηκε η παρθενική προπόνηση του Ρούβα για την αγωνιστική χρονιά 2013 – 14. Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, οι παίκτες του Αντώνη Καλογεράκη και του Αλέκου Κούρτογλου, γυμνάστηκαν για πρώτη φορά φέτος και με τον τρόπο αυτό ξεκίνησε η προετοιμασία και το χτίσιμο του νέου Ρούβα.

 

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, με τη διαμόρφωση φυσικής κατάστασης να έχει τον πρώτο λόγο τουλάχιστον στο αρχικό στάδιο. Κατά την πρώτη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν μονές προπονήσεις ώστε οι παίκτες να ανακάμψουν στους ρυθμούς τους και από τη δεύτερη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν και διπλές προπονήσεις.

 

Ως καταληκτική ημερομηνία έχει τεθεί η 29η Σεπτεμβρίου.

Συνολικά, συμμετείχαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές στους οποίους θα προστεθούν κι άλλοι ανάλογα με τις μεταγραφικές κινήσεις και τις εξελίξεις.

Τερματοφύλακες

Ντόπος, Σαμαριτάκης

Αμυντικοί

Ανυφαντάκης, Πετράς, Κορδονούρης, Αργυράκης, Νταβιλάκης

Μέσοι

Κεφαλούκος, Τσιτλακίδης, Αντωνάκης, Τζανάκης

 Επιθετικοί

Φουκαράκης,Τσερεβελάκης

 

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν ακόμη οι νεαροί Γιάννης και Γιώργος Χαλκιαδάκης, καθώς και τρεις παίκτες υπό δοκιμή.

“Θετική ενέργεια είναι η πρώτη κουβέντα μου, ξεκινάμε με αισιοδοξία και πίστη. Όταν θα είμαστε έτοιμοι ως ρόστερ, θέλουμε να κάνουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Ξεκινάμε οπωσδήποτε με χαμόγελο και θετική ενέργεια για να πετύχουμε τους στόχους μας.” ήταν η πρώτη τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας Αντώνη Καλογεράκη.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply