Connect with us

stoplekto

Ξεκίνησε το 1ο Ευρωπαϊκό Τουρνουά Νέων «Μιλτιάδης Στάικος»

Μ. Μαρνέρη: «Στόχος μας να κάνουμε το τουρνουά θεσμό» – Ν. Χαρδαλιάς: «Είμαστε πάντα αρωγοί σε πρωτοβουλίες που προάγουν τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού»

Published

on

Ξεκίνησε το 1ο Ευρωπαϊκό Τουρνουά Νέων κάτω των 17 «Μιλτιάδης Στάικος», το οποίο διοργανώνει η ΠΑΟ Δόξα Βύρωνα υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα.

 

Στο τουρνουά, το οποίο διαρκεί μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου, συμμετέχουν οι ομάδες ΠΑΟ Δόξα Βύρωνα, Πανιώνιος, Φωστήρας, Ατρόμητος, Lokomotiv Σόφιας και Ανόρθωση Κύπρου. Οι αγώνες διεξάγονται στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα και το Δημοτικό Γήπεδο Ταύρου.

 

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο Βύρωνα, η Γενική Γραμματέας της ΠΑΟ Δόξα Βύρωνα, Ελένη Ασημακοπούλου, καλωσόρισε τους εκπροσώπους των ομάδων και τους αθλητές και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ομάδες, με στόχο, όπως είπε, το fair play.

 

Στο πλαίσιο της συνέντευξης ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι «είναι σημαντικό να βλέπουμε τις ομάδες να βγαίνουν από την εσωστρέφεια της καθημερινότητας και να παίρνουν πρωτοβουλίες» και πρόσθεσε: «Στο Δήμο Βύρωνα, είμαστε πάντα αρωγοί σε πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την προαγωγή του αθλητισμού, αλλά και των αρχών και των αξιών που πρέπει να τον διέπουν».

 

Την πρόθεση της ΠΑΟ Δόξα Βύρωνα «να κάνει το τουρνουά θεσμό, ώστε να δίνεται η ευκαιρία σε νέους αθλητές να συμμετέχουν σε περισσότερες διοργανώσεις και να προάγονται οι αξίες του respect και του fair play» αναφέρθηκε η Πρόεδρος της ΠΑΟ Δόξα Βύρωνα, Ματίλντα Μαρνέρη.

 

Από την πλευρά του, ο Τεχνικός Διευθυντής του τουρνουά και προπονητής της Α’ Ομάδας ΠΑΟ Δόξα Βύρωνα, Βαγγέλης Σταυρακόπουλος αναφέρθηκε στη μεγάλη συνεισφορά του Μιλτιάδη Στάικου στη Δόξα, καθώς και στη σπουδαιότητα διεύρυνσης του τουρνουά σε ακόμα περισσότερες ομάδες και ηλικιακές κατηγορίες.

 

Στη σπουδαιότητα του τουρνουά αναφέρθηκαν και οι εκπρόσωποι των ομάδων σημειώνοντας ότι πρόκειται για μία ιδιαίτερα θετική πρωτοβουλία, καθώς δίνει ευκαιρίες ανάδειξης και συμμετοχής στα νέα παιδιά, στους νέους ποδοσφαιριστές. Τον ενθουσιασμό τους για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά δεν έκρυψαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους διοργανωτές, εξέφρασαν την ελπίδα να γίνει θεσμός και έδωσαν ραντεβού στα γήπεδα.

 

Τις ομάδες στη συνέντευξη τύπου εκπροσώπησαν οι Γιώργος Μαρκίδης (Τεχνικός Διευθυντής Ανόρθωσης Αμμοχώστου), Vladimir Borisov Manolkov (Lokomotiv Σόφιας), Τάκης Γιαταγαννάκης (Βοηθός Προπονητή Ατρόμητου), Ιωάννης Παυλόπουλος (Τεχνικός Διευθυντής Πανιωνίου), Σήφης Βενάκης (Προπονητής Φωστήρα), αλλά και οι ποδοσφαιριστές Κυριάκος Πίτας (Ανόρθωση), Ιωάννης Μωραΐτης (Ατρόμητος), Νίκος Καυταρτζόγλου (Πανιώνιος), Γιώργος Λόρετζ (Φωστήρας) και Στέλιος Μπάμπαλης

Δόξα Βύρωνα).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply