Connect with us

Γ Εθνική

Ξεκαθαρίζουν οι αντίπαλοι των ομάδων της Αθήνας για τα μπαράζ ανόδου

Published

on

Συμπληρώνεται το παζλ των ομίλων των αγώνων μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, όσον αφορά τις ομάδες της ΕΠΣΑ.

Μάλιστα, ο 7ος όμιλος όπου θα αγωνιστεί ο Άρης Πετρούπολης συμπληρώθηκε, με Τυμπάκι και Αστέρα Περάματος να παίρνουν τελικά τα εισιτήρια. Το Τυμπάκι επικράτησε με 5-1 επί των Δειλινών και εξασφάλισε την πρώτη θέση στην ΕΠΣ Ηρακλείου, ενώ ο Αστέρας Περάματος απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον άμεσο ανταγωνιστή του Ερμή Ζωνιανών και αναδείχθηκε πρωταθλητής στην ΕΠΣ Ρεθύμνου σε ένα αρκετά επεισοδιακό παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί πως Ερμής Ζωνιανών και Αστέρας Περάματος θα τεθούν αντιμέτωποι και το Σάββατο στον τελικό του κυπέλλου.

Στον 8ο όμιλο όπου θα αγωνιστεί η Αγία Παρασκευή, η ΑΕ Βαθύλλου/Πανσαμιακού επικράτησε στον τελικό των αγώνων μπαράζ με 2-1 επί του Πυθαγόρα Κοντακαίϊκων και πήρε το εισιτήριο από την ΕΠΣ Σάμου. Μοναδική εκκρεμότητα πλέον ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, με Ιάλυσο και Ηρακλή Μαριτσών να διεκδικούν το εισιτήριο.

Αναλυτικά οι δύο όμιλοι όπως διαμορφώθηκαν πλέον…

7ος όμιλος
Άρης Πετρούπολης (Αθήνας Β’), Ελλάς Ποντίων (Πειραιά Α’), Βύζας Μεγάρων (Δυτικής Αττικής), ΑΟ Τυμπακίου (Ηρακλείου), Απόλλων Αγ. Ιωάννη (Χανίων), Νίκη Σητείας (Λασιθίου), Αστέρας Περάματος (Ρεθύμνου).

8ος όμιλος
Μαρκό (Ανατολικής Αττικής), Αετός Λουτρού (Λέσβου), Ατρόμητος Αγίου Γεωργίου (Χίου), Ελλάς Σύρου (Κυκλάδων), ΑΕ Βαθϋλλου/Πανσαμιακού (Σάμου), Ιάλυσος ή Ηρακλής Μαριτσών (Δωδεκανήσου), Αγία Παρασκευή (Αθήνας Α’).