Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ξεκινάει αύριο(2/8) η ΑΕ Μοσχάτου

Published

on

ae mosxatou

Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου ξεκινάει την Δευτέρα 02/08/2021 την προετοιμασία της για την επερχόμενη αγωνιστική χρονιά.
Η ομάδα θα προπονείται καθημερινά στο Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου.
Θα ακολουθήσουν τα εργομετρικά και οι ιατρικές εξετάσεις ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν αναλυτικά όλα τα φιλικά προετοιμασίας.
Καταρχήν να ευχηθούμε υγεία σε όλους τους αθλητές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών όλων των ενώσεων και ειδικα σε όσους αγωνίζονται στις Πειραιώτικες ομάδες.
Επίσης ευχόμαστε κουράγιο και καλή δύναμη σε παράγοντες προπονητές, γυμναστές και λοιπούς εμπλεκόμενους.
Καλή επιτυχία και στην διοργανώτρια αρχή της ΕΠΣΠ ώστε να ολοκληρώσει αποτελεσματικά το έργο της.
Η ομάδα μετά από 2 χρόνια στις Εθνικές Κατηγορίες ξαναβρίακεται στις τοπικές διοργανώσεις για λόγους δυστυχώς εξωαγωνιστικούς στους οποίους δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε καθώς κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία.
Με νέο προπονητή, με πολλά δικά μας παιδιά προερχόμενα από τις Ακαδημίες, πραγματικά ταλέντα, με διατήρηση του στελεχιακού δυναμικού όσων θέλαμε να κρατήσουμε, με προσθήκες ουσίας εγνωσμένης αξίας παικτών , η ομάδα είναι προσανατολισμένη σε έναν στόχο: να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο , να κερδίσει τις καρδιές των Μοσχατιωτών και τον σεβασμό των αντιπάλων. Τα υπόλοιπα αν θέλει ο Θεός του ποδοσφαίρου θα προκύψουν. Εμείς όμως δεν θα τα εκβιάσουμε. Έχουμε καλά νέα για την ομάδα μας. Σιγά σιγά θα τα ανακαλύπτουμε μαζί…
Μοσχάτο η πόλη μας, ΑΕΜ η ομάδα μας….
Στόχος είναι η περηφάνια. Στόχος είναι να κερδίσουμε ότι απωλέσαμε και δεν ήταν ποσοτικό… είναι η χαμένη περηφάνια μας…αυτή που κάποιοι μας στέρησαν…
Φέτος ξανά μαζί ο κόσμος μας…
Η δύναμή μας…
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
Καλή αρχή να έχουμε