Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ξεκινάει το σχεδιασμό της η ΑΕ Νίκαιας- Νέος γενικός αρχηγός ο Βαγγέλης Σταυράκογλου

Published

on

Η ΑΕ Νίκαια πέτυχε το στόχο της και ανήλθε μετά από χρόνια στην Α’ Κατηγορία. Το ιστορικό σωματείο μετά και την παρέλευση των πλέι οφ έχει μπει σε ρυθμούς προγραμματισμού, ώστε να οργανώσει την ομάδα για τις απαιτήσεις της Α’ Πειραιά, που είναι σαφώς πιο απαιτητικές. Μια από τις πρώτες ενέργειες είναι να πλαισιώσει το τεχνικό τιμ με ανθρώπους έμπειρους και με διαδρομή στο πειραϊκό ποδόσφαιρο. Έτσι, η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον μπαρουτοκαπνισμένο Βαγγέλης Σταυράκογλου, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη νέου γενικού αρχηγού.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με πολυετή θητεία στα πειραϊκά γήπεδα, και κυρίως με το Νέο Ικόνιο, το οποίο υπηρέτησε για πάνω από δύο δεκαετίες και που φέτος σαν πρώτη του χρονιά σαν παράγοντας, κατάφερε με τη συμβολή του να το διατηρήσει στην Α’ Κατηγορία, την οποία ανήλθε.

Σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα μας, ο Βαγγέλης Σταυράκογλου μας δήλωσε:

“Είναι μεγάλη μου τιμή που ανήκω στην οικογένεια ενός τόσο ιστορικού σωματείου του Πειραιά, όπως η ΑΕ Νίκαια. Αξίζουν συγχαρητήρια όλοι όσοι συνέβαλαν η ομάδα να ανέλθει δύο Κατηγορίες αυτά τα χρόνια και να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Έχω μεγάλη όρεξη να βοηθήσω κι εγώ να φτάσουμε την ΑΕ Νίκαια ακόμα πιο ψηλά. Όσο για το Νέο Ικόνιο, είναι μια ομάδα που έχω στην καρδιά μου και εύχομαι σε όλους να καταφέρουν αυτά που έχουν οραματιστεί”.