Connect with us

stoplekto

Ξεκινά με φιλοδοξίες η Άνω Νεάπολη

Published

on

Την άλλη εβδομάδα ξεκινά η Άνω Νεάπολη την προετοιμασία της, έχοντας πίστη για κάτι καλύτερο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας.

Η ομάδα ενισχύθηκε με εννιά παίκτες ενώ παράλληλα κάποια αποχώρησαν. Πήρε τρεις γκολκίπερ, τον 26χρονο Μανώλη Παναγιώτου από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου, τον 25χρονο Παναγιώτη Λόμπα από το Θησέα και τον 31χρονο Βασίλη Αργύρη από τον ΠΑΟ Κοψαχείλας. Επίσης απέκτησε τον 19χρονο στόπερ Σωτήρη Καρνάτο από την Κύπρο Κορυδαλλού, τον 29χρονο μέσο Γιάννη Φραγκόπουλο από τον Καραβά, τον 29χρονο σέντερ φορ Δημήτρη Μαμάη από την ΑΕ Νίκαιας, τον 24χρονο μέσο Βασίλη Μπέση ελεύθερο από την ΑΕ Σαρωνικού Αίγινας, τον 16χρονο επιθετικό Σίμο Ιωαννίδη από τον Αετό Κορυδαλλού και τον 33χρονο χαφ Θεοδόση Τζάνη που ήταν ελεύθερος και παλιά έπαιζε στον Νεαπολικό Αστέρα, τη σημερινή Χαλκηδώνα.

 

Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν ο δανεικός Μάριος Μηνάγιας, που γύρισε στον Αετό Κορυδαλλού, ενώ δόθηκαν ο Λευτέρης Κοκκίνης στον Ολυμπιακό Λεωνιδίου ο Παναγιώτης Ντορμπάρης στην Αναγέννηση Σάμου Παναγιώτης Αναγέννηση Σάμου, ο Πέτρος Μούγιος στον Πήγασο Πειραιά στη Γ’, οι Χαρμαντόπουλος Φώτης και Δημήτρης Σχίζας στη Δάφνη Ταμπουρίων και ο Δημήτρης Βαζαίος στον ΑΣ Κωφών.

 

Η προετοιμασία της Άνω Νεάπολης θα αρχίσει στις 1/9 με τη συγκέντρωση να γίνεται στο «Π. Νικολαΐδης» στις 21.00. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν μαζί τους το αθλητικό υλικό και οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στις 21.45 με τον ηγέτη της ομάδας και ιδρυτή της Παναγιώτη Μωραΐτη στον

 

πάγκο, που θα έχει βοηθό του και φέτος τον Βασίλη Κόκκαλη, ενώ γενικός αρχηγός θα είναι ο Ξενοφών Κουμπουρλής.

 

Τα φιλικά που έχουν κλειστεί μέχρι στιγμής ενόψει προετοιμασίας είναι στις 15/9 με τον νεοφώτιστο Πήγασο Πειραιά, στις 20/9 με τον ΑΟ Ζέας, στις 22/9 με Λέοντες Καμινίων και ψάχνεται αντίπαλο για τις 29/9.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply