Connect with us

stoplekto

Ξεκινά σήμερα ο Ερμής Κορυδαλλού

Published

on

Με τον Βασίλη Σταύρου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας ξεκινά σήμερα  στις 17.00 την προετοιμασία του ο Ερμής Κορυδαλλού.  Βοηθός προπονητή θα είναι ο Βαγγέλης Λάιος  – γυμναστής ο Γιάννης Δάγλαρτζης   και προπονητής τερματοφυλάκων ο Τριαντάφυλλος Μπαλής. Υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος από πλευράς διοίκησης θα είναι ο Αντώνης Κανέρης.

Ο Ερμής μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει τους Μανωλιά  Μ. από Αμφιάλη,  – Μπλέτσα Δ. από Θρασύβουλο – Παπαδόπουλο Λ. από Ελλάς Ποντίων -Μαντούβαλο Π . από Ολυμπιάδα -Τρίμπο Κ. από Αγία Ελεούσα -Νικολόπουλο Β. από Μαρτίνο -Γκουμαλάτσο Γ. από ΑΕ Θύελλα- Αχιλλέα  -Λαζάκη Ν. από Κάρυστο….

Ταυτόχρονα έχουν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα 5 μικροί από τις ακαδημίες του συλλόγου που θα βοηθήσουν  ουσιαστικά.

Τέλος η ομάδα έχει συμφωνήσει με έναν τερματοφύλακα 17 χρόνων  με σημαντική παρουσία τα 2 τελευταία χρόνια σε ομάδα της Α’  Πειραιά καθώς και με έναν αμυντικό 23 χρόνων Απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να ανακοινωθούν οι μεταγραφές..

Η διοίκηση του Ερμή  εύχεται στην Ένωση Πειραιά κάθε επιτυχία στην διοργάνωση των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου και σε όλα τα σωματεία και τους ποδοσφαιριστές υγεία δύναμη και κάθε επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων τους !!!!!!