Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ξεκινούν οι Ακαδημίες του Περαμαϊκού

Published

on

Αρχίζουν τα… βάσανα για τους αθλητές της ακαδημίας του Περαμαϊκού, αφού αυτή την Παρασκευή 21 Αυγούστου και ώρα 19.30 έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων εφήβων και παίδων στα ανακαινισμένα γραφεία της ομάδας (Λεωφόρος Δημοκρατίας 164 στην θέση «Αρμός»).

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 24/8 στο γήπεδο Περάματος με την καθοδήγηση του τεχνικού Γιώργου Γεωργιάδη που παρέμεινε στην ομάδα, αφού η διοίκηση εκτίμησε την περσινή του προσφορά. Μια εβδομάδα αργότερα, (Τρίτη 1/9), έχει προγραμματιστεί η έναρξη της προετοιμασίας για τα τμήματα παμπαίδων και τζούνιορ των «πράσινων».

Η πρώτη συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 26/8 στα γραφεία της ομάδας. Προπονητής στα τμήματα αυτά παραμένει για Τρίτη συνεχή χρονιά ο Γιώργος Αδάμος, ο οποίος είναι και στο τεχνικό επιτελείο των Μεικτών της ΕΠΣΠ. Στις ακαδημίες του Περαμαϊκού αθλούνται 50 παιδιά, με τον αριθμό αυτό να αναμένεται να αυξηθεί μετά τις αγωνιστικές επιτυχίες της περσινής χρονιάς αλλά και το καλό πρόσωπο που παρουσιάζουν οι υποδομές του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

Για πληροφορίες-εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλ. 6932080303 (κ. Γιουρτζόγλου Ματθαίος).