Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ξεκινούν οι εγγραφές στην Ακαδημία του Ακράτητου..

Published

on

Ξεκινάνε στην ακαδημία του Α.Π.Ο Ακράτητος Ανω Λιοσίων την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές. Πιστεύουμε ότι φέτος θα εκτελεστεί το πρόγραμμα της ακαδημίας στο έπακρον λόγω της αρτιότητας των γηπεδικών εγκαταστάσεων που οι ελείψεις τους πέρυσι δυσγχεράνανε το έργο των υπευθύνων.

Το μεγάλο στοίχημα κερδήθηκε ήδη με την πλήρη αντικατάσταση του χλοοτάπητα.

Αξίζει να σημειωθεί οτι το έργο αυτό έγινε απο χορηγό της ομάδας. Φέτος οι μικροί ποδοσφαιριστές θα μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου πάνω σε έναν άρτια αγωνιστικό χώρο υπό την τεχνική καθοδήγηση του αρχιπροπονητή της ακαδημίας Τσάρο Δημήτρη και τους προπονητές Μαύρο Γιώργο και Λουμάκη Παναγιώτη. Ενώ φυσικά ο στόχος είναι η άθληση και η διαπαιδαγώγηση των νέων, δουλεύοντας σωστά και μεθοδευμένα ποτέ δεν λείπουν οι διακρίσεις στα τμήματα υποδομής του Α.Π.Ο. Ακράτητος Ανω Λιοσίων σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Πέρυσι αρκετοί αθλητές συμμετείχαν στις μικτές ομάδες της τοπικής ένωσης (Δυτικής Αττικής)αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, σε όλα τα τμήματα είχαμε διακρίσεις στα πρωταθλήματα και στα τουρνουά που πήρανε μέρος και τέλος 5 μέλη της ομάδας νέων ανέβηκαν μετά απο υπόδειξη των προπονητών τους στο αντρικό τμήμα του συλλόγου. Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά 7μ.μ.-9μ.μ. στο γήπεδο Ακράτητου.

ΑΝ.ΤΣΑΚ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply