Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ξεκινούν σήμερα οι Ακαδημίες του ΑΟ Κορυδαλλού

Published

on

Νέα χρονιά ξεκινάει για τις ακαδημίες του ΑΟ Κορυδαλλού. Αναλυτικά η ανακοίνωση που μας έστειλε ο σύλλογος:

« Μετά από μία πολύ πετυχημένη χρονιά για τις ακαδημίες μας, πετυχαίνοντας όλους τους στόχους που είχαμε θέσει το 2014  σας προσκαλούμε να γίνετε συνοδοιπόροι για νέους και ακόμα μεγαλύτερους στόχους την αθλητική χρόνια 2015-2016…..

Σας καλούμε να συμμετάσχετε και να γίνετε μέλη στην ομάδα, που η ακαδημία της επιλέχτηκε από τον ΟΠΑΠ μέσα στις 3 καλύτερες ακαδημίες (από πλευράς οργάνωσης και λειτουργίας) στον Πειραιά και μέσα στις 125 σε όλη την Ελλάδα!

Στην Ακαδημία που μέσο του προγράμματος “Σήμερα αθλητές αύριο καλύτεροι άνθρωποι” παρέχει στους μικρούς μας ποδοσφαιριστές ασφάλεια, ιατρική περίθαλψη, παράλληλα με επιστημονική και τεχνική υποστήριξη.

Με όραμα και στόχους που στο επίκεντρο έχουν τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς, σας προσκαλούμε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον άθλησης και εκπαίδευσης των νέων, με διπλωματούχους προπονητές άρτια καταρτισμένους και με μεγάλη πείρα στο χώρο του αθλητισμού.

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάει η κάθε οικογένεια, εμείς δημιουργούμε ένα χώρο διεξόδου των μικρών μας φίλων με στόχο την ομαδοποίηση του παιδιού, την καλή σωματική και ψυχική υγεία του, την ευγενή άμιλλα και πάνω από όλα την προσπάθεια μας ώστε να δημιουργήσουμε σωστούς ανθρώπους…..

Σας θέλουμε λοιπόν στο πλευρό μας για ένα υπέροχο ταξίδι που ξεκινάμε και φέτος με την οικογένεια του ΑΟ Κορυδαλλός».