Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ξεμπερδεύει η Δόξα Βύρωνα

Published

on

Η Δόξα Βύρωνα επικράτησε εντός έδρας με ανατροπή 2-1 της Πεύκης και δείχνει να ξεμπερδεύει με την υπόθεση παραμονή σιγά σιγά. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 23′ με τον Κιάφα και τη βοήθεια του Αγγελακόπουλου, όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Λεβέντης κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος ισοφάρισε από την άσπρη βούλα σε 1-1. Το δεύτερο μέρος ήταν συναρπαστικό αφού αρχικά στο 50′ ο Κιάφα αστόχησε σε πέναλτι στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι και πέντε λεπτά αργότερα ο Σκούρας με σουτ ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή για τους κυανόλευκους (2-1). Μέχρι το τέλος το σκορ δεν άλλαξε, όμως στο 90′ ο Σαΐτης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα εκτός περιοχής στον Λέσι. Έτσι, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν δέκατοι με 30 βαθμούς ενώ οι πράσινοι παρέμειναν στους 21 πόντους.

Διαιτητές: Χαρίτος, Γούναρης, Σταύρογλου.

Δόξα (Λάκης Σμυρνής): Μουκέας, Αγγελακόπουλος (66′ Παπαχειμώνας), Καλύβας, Τζανετής, Γκουντελίτσας, Σκούρας, Μπεκατώρος, Ρόγκας (46′ Ζάκα), Λέσι, Λεβέντης, Βασιλόγιαννης (88′  Στρατής).

Πεύκη (Βαγγέλης Μουσουράκης): Σαΐτης, Κοκαβέσης (80′ Κόρδας), Ανδρέου, Κωνσταντόπουλος, Μεταλλινός, Γιακουμής (90+ Αγαπητός), Κιάφα, Μάτσος, Ιορδανίδης, Θεοδωρόπουλος, Βαφειάδης (77′ Καμπέρης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply