Connect with us

slideshow

“Πακετάρισε” επτά παίκες και Αυλωνίτη ο Γιαλιάς

“Τρελλάθηκε” ο πρόεδρος με την ισοπαλία στον Ευβοϊκό

Published

on

Το έχει το νησί της Εύβοιας να προκαλεί έντονες αναταράξεις στον Μανδραϊκό.

Πέρσι μετά την ήττα στα Λουκίσια, ο πρόεδρος του Μανδραϊκού, Χρήστος Γιαλιάς, εμφανώς χολωμένος από την ελλιπή απόδοση των καλοπληρωμένων αστέρων του, έδωσε εντολή στον οδηγό του πούλμαν να φύγει άδειος και να αφήσει τους ποδοσφαιριστές του πίσω.

Φέτος, μετά την… απογοητευτική ισοπαλία στον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου,- είχαν προηγηθεί και άλλες σερί ισοπαλίες- τους άφησε να έρθουν όλοι πίσω με το πούλμαν αλλά τους «ξεπάστρεψε» στη συνέχεια. Έτσι, λοιπόν «Μαύρα Χριστούγεννα» θα κάνουν ο προπονητής της ομάδας, Αντώνης Αυλωνίτης και όλο το τεχνικό επιτελείο, που αποτελούν παρελθόν από τον Μανδραϊκό.

Η δικαιολογημένη οργή του Χρήστου Γιαλιά δεν σταμάτησε μόνο στο προπονητικό επιτελείο καθώς σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έφτασαν stoplekto.gr, εκτός Μανδραϊκού, θα τεθούν και επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας και μάλιστα «βαριά» ονόματα.

Ήδη τα πρώτα τηλέφωνα σε ποδοσφαιριστές που θα εγκαταλείψουν τον σύλλογο του Μανδραϊκού άρχισαν να πέφτουν ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινωθεί και το όνομα του νέου τεχνικού της ομάδας.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply