Connect with us

stoplekto

Ξεσηκωμός για τα μπαράζ στον Περαμαϊκό

Ο Κουντούρης καλεί όλα τα Πειραϊκά σωματεία σε συστράτευση…..

Published

on

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΠΟ Περαμαϊκός καλούν όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου σε ανοικτή συνεδρίαση – συζήτηση το προσεχές Σάββατο 5 Μαΐου και ώρα 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας ( Λεωφ. Δημοκρατίας 164) προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν στη συμμετοχή των «πρασίνων » στα μπαράζ ανόδου στο Περιφερειακό πρωτάθλημα .

«Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους όσους αγαπούν την ομάδα μας , να σταθούν δίπλα στον Περαμαϊκό σε αυτή την ιστορική στιγμή » δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Θεόδωρος Κουντούρης και πρόσθεσε:
«Πρέπει όλοι μας( νέοι και παλαιοί παράγοντες , παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ,φίλαθλοι)σαν μια μεγάλη οικογένεια να ανταποκριθούμε στη μεγάλη πρόκληση των μπαράζ για να μην πάει χαμένο ότι πέτυχε η ομάδα μας ως σήμερα. Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά , οφείλουμε με όποιον τρόπο μπορούμε να αποδείξουμε ότι ο Περαμαϊκός είναι πάνω από όλα. Στη προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς.»
Παράλληλα ο κ. Κουντούρης καλεί όλα τα σωματεία του Πειραιά σε συστράτευση με τον Περαμαϊκό και τον Άρη Αμφιάλης για να μπορέσουν , ει δυνατόν και οι δυο σύλλογοι να κάνουν την υπέρβαση στα μπαράζ»

ΑΝΤ.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply