Connect with us

Διάφορα

Ξεσηκωμός στο Βύρωνα για την ιδιωτικοποίηση του λόφου Κοπανά και των Θεάτρων Βράχων

Published

on

Αναβρασμός επικρατεί στους πολίτες  του Βύρωνα και όχι μόνο για την απόφαση του Εφετείου για την ιδιωτικοποίηση του λόφου Κοπανά και των Θεάτρων Βράχων. 

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μείνουν αδιάφορα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου, αφού εκτός της δεδομένης ευαισθησίας τους, σε αυτό το κομμάτι περιλαμβάνονται και οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Εργάνης.

Ετσι, μετά τη Δόξα Βύρωνος, σχετικές ανακοινώσεις εξέδωσαν, ο Αθηναϊκός, ο ΑΟ Βύρωνα, και η Blue Army, οι οργανωμένοι οπαδοί της Δόξας Βύρωνος.

Η ανακοίνωση του Αθηναϊκού…

Όπως βλέπουμε εδώ και χρόνια όλοι οι δοσίλογοι και οι τσιφλικάδες έχουν από μια τουρκική σφραγίδα του Αλί Μπαμπά και των 40 κλεφτών. Βλέπουμε ότι οι 40 κλέφτες ήρθαν και με σφραγίδα , Μια σφραγίδα που την είχαν οι προδότες του ελληνικού έθνους , και με αυτή την σφραγίδα προσπαθούν να καπηλευτούν την ζωή των παιδιών μας και τον πολιτισμό μας. Αυτή η μάχη δεν θα χαθεί. σε αυτήν τη μάχη θα πρωτοστατήσουμε ενάντια στους προδότες που προσπαθούν έντεχνα να καταπατήσουν την πολιτιστική κληρονομιά του δήμου. Ενωμένος όλος ο Βύρωνας ενάντια στον εχθρό ομάδες και πολίτες.

Υ.Γ Σας περιμένουμε Με εκτίμηση

Η ανακοίνωση του ΑΟ Βύρωνα

Ο Αθλητικός Όμιλος Βύρωνα ως προσφυγικό σωματείο προσβάλεται μόνο στη σκέψη πως δικαιώνονται χρυσόβουλα και φιρμάνια της οθωμανικής αυτοκρατορίας από ένα Ελληνικό δικαστήριο και φυσικά τάσσεται ενάντια στην απόφαση του εφετείου να κάνει δεκτό το αίτημα για την ιδιωτικοποίηση του λόφου Κοπανά των Θεάτρων Βράχων και των γηπέδων της Εργάνης.

Δηλώνουμε παρόντες με οποιοδήποτε τρόπο μας ζητηθεί από την Δημοτική αρχή και καλούμε και όλους τους συμπολίτες μας, ώστε να συμβάλουμε με τον τρόπο μας και με όποιο μέσο διαθέτουμε στην αναίρεση της απόφασης. Το θέατρο Βράχων και τα γήπεδα της Εργάνης είναι ιδιοκτησία του λάου του Βύρωνα. Η πρόσβαση σε πάρκα και γήπεδα θα είναι πάντα ελεύθερη στα παιδιά μας και δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε κανέναν ιδιώτη να το αλλάξει αυτό.

Θα είμαστε ΕΔΩ μπροστάρηδες με όλους μαζί, ομάδες, συλλόγους και φυσικά θα είμαστε στη διάθεση του Δημάρχου αλλά και όλων των δημοτικών παρατάξεων. Πιστεύουμε και ελπίζουμε πως η δημοτική αρχή και οι λοιπές δημοτικές παρατάξεις, θα κάνουν το χρέος τους προς τους πολίτες του Δήμου. Κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα αυτό.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Α.Ο.ΒΥΡΩΝΑ

Και η ανακοίνωση της Blue Army

Τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει ένα θέμα πολύ σοβαρό στη γειτονιά μας. Έχει να κάνει με την απόφαση του εφετείου να κάνει δεκτό το αίτημα για την ιδιωτικοποίηση του λόφου Κοπανά και των Θεάτρων Βράχων. Με πολύ απλά λόγια, το σύνολο των χώρων των γηπέδων και των θεάτρων της Εργάνης, χώρων αναψυχής, αθλητισμού και πολιτισμού, χώρων συμβόλων για την περιοχή μας, που με αγώνες κατακτήθηκαν, κινδυνεύουν να χαθούν.

Η απάντηση μας είναι μία: ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ!! !! Το ότι πάρθηκε τώρα η συγκεκριμένη απόφαση, δλδ εν μέσω πανδημίας γεννά από μόνο του πολλά ερωτηματικά. Καλούμε όλους τους Βυρωνιώτες και μη, σε εγρήγορση. Όπως πάντα θα είμαστε πρωτεργάτες σε κάθε μορφή αντίστασης. Υπερασπιστές της πόλης όπως κάναμε πάντα, απέναντι σε οποιονδήποτε εχθρό. Θέλουμε να ελπίζουμε πως η δημοτική αρχή και οι λοιπές δημοτικές παρατάξεις, θα κάνουν το χρέος τους και θα ακούσουν τους πολίτες του Βύρωνα. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν διάφορες συναντήσεις για να συντονίσουμε τη δράση μας.

Αυτά τα γήπεδα και αυτά τα θέατρα είναι δικά μας, δεν μπορεί κανείς να μας τα πάρει!!

Blue Army Gate 2