Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ξεφεύγει από την ζώνη η Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Published

on

Εύκολο μεσημέρι είχε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου που επικράτησε 4-1 του Αττικού στο Μπραχάμι. Το συγκρότημα του Δημήτρη Μαντούκα κυριάρχησε απέναντι στους λειψούς ‘πράσινους’ (δύο παίκτες στον πάγκο) και πήρε βαθμολογική ανάσα φτάνοντας τους 15 βαθμούς έχοντας μαξιλαράκι έξι πόντων από τον 14ο Ολυμπιακό Λιοσίων που ηττήθηκε. Προτελευταίος έχοντας 4 πόντους παραμένει ο Αττικός.

Οι φιλοξενούμενοι παρά τις απουσίες αντιστέκονταν στο πρώτο ημίχρονο και είδαν εστία τους να παραβιάζεται ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα από τον δραστήριο Μαραγκουδάκη που σούταρε από τα δεξιά για το 1-0. Στο δεύτερο μισό, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και διαφύλαξαν το προβάδισμα στο 57′ χάρις τον Μπίνα, ο οποίος αξιοποίησε την πάσα του Κώστα Ελευθεριάδη στην καρδιά της άμυνας. Οι παίκτες του Ηλία Ράμμου αντέδρασαν άμεσα και μείωσαν σε 2-1 με ωραίο τελείωμα του Λαπαρδά ύστερα από ασίστ του Συριόπουλου. Απάντηση στην απάντηση από τον Κώστα Ελευθεριάδη, ο οποίος πλαγιοκόπησε και σούταρε για το 3-1 στο 61′. Η Θύελλα βάδιζε στην πέμπτη φετινή νίκη της και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε, ξανά, έπειτα από συνεργασία των Κώστα Ελευθεριάδη-Μπίνα και πλασέ του γρήγορου επιθετικού στο 80′ για το τελικό 4-1.

Διαιτητές: Ρεσίτης Σ., Λεοντακιανάκος Κ., Μητρόπουλος Χ.

Θύελλα (Δημήτρης Μαντούκας): Καταχανάκης, Μαραγκουδάκης, Ζαχαρίου (70′ Φαρμάκης), Ρέτσος, Γεωργόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ελευθεριάδης Γ., Ταχιράι, Ζαμπαράς (60′ Φιαμέγκος), Μπίνας (81′ Διγενής), Ελευθεριάδης Κ.

Αττικός (Ηλίας Ράμμος): Λογοθέτης, Ντζέλιας, Κοτούλιας, Γραμματικόπουλος, Κανελλόπουλος, Κανέλλος, Λαπαρδάς, Τζεμαλή, Καπαρδέλης, Συριόπουλος, Κονόμης (78′ Κουλουριώτης).