Connect with us

stoplekto

Ξύλο και αποβολές στο Κριός Ασπροπύργου- Πυρρίχιος 1-2

Published

on

Άκρως επεισοδιακή η γειτονική κόντρα ανάμεσα σε Κριό Ασπροπύργου και τον Πυρρίχιο, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 2-1. Σε δεύτερη μοίρα όμως πέρασε το αγωνιστικό μέρος, αφού το παιχνίδι στιγματίστηκε από 6 συνολικά αποβολές.

Στη διάρκεια του ημιχρόνου και σύμφωνα με το φύλλο αγώνος, ο διαιτητής Χρόνης απέβαλε για γενική σύρραξη τους Τσαπανίδη, Χαϊτνούτη, Σφακιανάκη Άγγελο και Σφακιανάκη Αντώνη. Μάλιστα ο τελευταίος γράφτηκε στο φύλλο και για εξύβριση και απειλές στο διαιτητικό τρίο. Ακόμη αποβλήθηκε για εξύβριση ο προπονητής του Κριού Πάρης Λιάκος. Στο 75′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη από τον Πυρρίχιο ο Χατζαντωνάκης.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Πυρρίχιος προηγήθηκε 2-0 με τους Μιχαηλίδη(23′) και Παπασπυρόπουλο(43′), για να μειώσει ο Κριός με τον Καραπαναγιώτη(83′).

Οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια με τους Ερμπαλίδης (73′) και Μαυρίδης Ι.(83′).

ΚΡΙΟΣ: Κατσούλας, Κουσιορής(89′ Καραγιαννίδης), Δανιηλίδης, Καραπαναγιώτης, Σφακιανάκης Αντ., Λακάι, Σφακιανάκης Αγγ., Μαζμανίδης, Μεϊμαρίδης, Τόλας, Σούτας.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Ζερζελίδης, Σταθαράς, Χατζαντωνάκης, Παπασπυρόπουλος, Τσαπανίδης, Ρούπας(63′ Μαυρίδης Γ.), Ερμπαλίδης, Μιχαηλίδης, Μαυρίδης Ι., Παπαδόπουλος(92′ Φωτιάδης), Βαλμάς.