Connect with us

stoplekto

Ξύλο και επίθεση… σκύλου σε αγώνα Γ’ ΕΠΣΠ…..

Published

on

Χάρη στο γκολ του Δημητρόπουλου μόλις στο 8’ ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας πέρασε αλώβητος από το «Π. Νικολαΐδης» επικρατώντας της Άνω Νεάπολης με 1-0 και παραμένει σε τροχιά ανόδου.

Το ματς ήταν αρκετά επεισοδιακό, και εντός και αγωνιστικού χώρου. Κατά τη διάρκεια του ματς στο 36’ αποβλήθηκαν από κάθε ομάδα οι Καρνάτος(2η κίτρινη) και Δημητρόπουλος (2η κίτρινη), ενώ ο Φοίνικας στο 55’ έχασε και τον Κανάρη για αγκωνιά σε αντίπαλο. Στο 77’ διαμαρτύρεται η Άνω Νεάπολη για αποβολή σε αντίπαλο που ανέκοψε ποδοσφαιριστή που ήταν σε προφανή θέση γκολ.

Τα νεύρα του αγώνα μεταφέρθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα και εκτός αγωνιστικού χώρου, με παίκτες και των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια και τον διαιτητή Σαΐνη να γράφει στο φύλλο αγώνος από κάθε ομάδα τους Γούτη και Πάχο Ι..

Σαν να μην έφτανε αυτό, ακόμα ένα αξιοπερίεργο γεγονός έλαβε χώρα στο γήπεδο. Μετά από μαρτυρία και των δύο ομάδων, την ώρα της σύρραξης μετά τη λήξη του αγώνα, δίπλα υπήρχε κάποιος άγνωστος, ο οποίος είχε μαζί του ένα σκυλί ράτσας πιτ μπουλ. Το τετράποδο μέσα στον… κακό  χαμό ξέφυγε από το αφεντικό του και επιτέθηκε σε δυο παίκτες και συγκεκριμένα στους Ιωαννίδη Σ. και Φιλόπουλου. Και οι δυο παίκτες αφού ηρέμησαν τα πνεύματα μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο, ώστε να κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις…..

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Κουλικούρδης, Χάνας(68’ Λαμπράκης), Χάμος, Πάχος Ι., Καρνάτος, Σπανάκος,, Πάχος Κ.(46’ Πάχος Μ.), Αχλαδιώτης, Ψαρόπουλος, Αργείτης, Παλαιολόγος(70’ Μηνόγιαννης).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Φιλόπουλος, Κανάρης, Γούτης, Αντωνίου, Κοντογιαννόπουλος, Δημητρόπουλος, Μηνόγιαννης(88’ Αγοριανίτης), Ηλιάκης, Νέστορ(70’ Κατσικούρης), Αγοριανίτης(83’ Περάμαντζης), Δήμος.