Connect with us

stoplekto

Ξύπνησαν μνήμες οι βετεράνοι Περάματος και Πανιωνίου

Published

on

Για 12η συνεχόμενη χρονιά , οι βετεράνοι του Περάματος και του Πανιωνίου έδωσαν τον δικό τους καθιερωμένο αγώνα  ξυπνώντας μνήμες σε όσους ανέβηκαν μέχρι το γήπεδο Περάματος την Μεγάλη Τρίτη.

Ο αγώνας έληξε με νίκη των κυανερύθρων χάρη στο γκολ που σημείωσε με άψογη εκτέλεση φάουλ ο Κλεάνθης Νικολαΐδης.

Από πλευράς Πανιωνίου βραβεύτηκαν οι Τάκης Χριστόπουλος , Γιάννης Φακής, Σπύρος Σπαθάρος και από το Πέραμα οι Μιχάλης Κριτσωτάκης, Κώστας Βαρούτης, Γιάννης Μακρόγλου.

Τιμήθηκε επίσης  για την προσφορά του ο γιατρός Δημήτρης Θεοδωρολέας .

Κύπελλα απονεμήθηκαν  και στις δυο ομάδες .

Μετάλλια δόθηκαν στους διαιτητές της συνάντησης Μιχάλη Φιλακούρη, Νίκο Μαυρομιχάλη και Μπάμπη Μηλιδώνη καθώς και στον γιατρό του αγώνα Γιάννη Γεωργακάκη .

Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές :

ΠΕΡΑΜΑ: Τσαγκάρης, Φούσκας, Δημόπουλος, Λαμπρινίδης, Παπαστεφάνου , Κυρίτσης, Βαρούτης, Αντωνίου, Νικολούλης, Παγώνης, Μπάκας, Μπαρέλης, Γιαβρής Τσάτσος, Κάσαρχος, Κριτσωτάκης, Μιχαλάτος, Μακρόγλου

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Φιλιππής , Πλεξίδας, Κουτρόπουλος, Νικολαΐδης , Μπέλλος, Ζυγούρης, Λίμα, Σκαβάρας, Δημητρίου, Φακής, Αγγελόπουλος, Χασιώτης, Βλάχος, Χριστόπουλος, Σπαθάρος, Καραγιώργης Κατσούλιας, Σαλασίδης και ο Δημήτρης Χριστοδούλου .

*Οι πλακέτες , τα Κύπελλα και τα μετάλλια ήταν προσφορά της Αρτοποιείας « Ήπειρος»  και του ιδιοκτήτη της Αντώνη Τσάτσου , που αγωνίστηκε μάλιστα με την ομάδα του Περάματος .

*Παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Περάματος Τάσος Κεφεριάν , Μαργαρίτα Καζάκου, ο δημοσιογράφος Τάκης Μαυρέας ,  ο Στέλιος Παπαλεξάνδρου εκ μέρους της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά , οι Βασίλης Ξενάριος Ανδρέας Παπαδόπουλος από τους Βετεράνους του Ιωνικού και Δημήτρης Σαρρής από την ΑΕ Χατζηκυριακείου.

*Μετά το τέλος της αναμέτρησης ακολούθησε  μπουφές με πλούσια νηστήσιμα εδέσματα.