Connect with us

stoplekto

Οδηγίες στους φιλάθλους του τελικού από την ΕΠΣ Πειραιά…

*

Published

on

Aνακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣ Πειραιά με σκοπό να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο που θα προσέλθει να  παρακολουθήσει τον Τελικό του κυπέλλου που θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το Σάββατο (31/3), ανάμεσα στον Ατρόμητο Πειραιά και το Κερατσίνι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αναφορικά με την είσοδο και παρακολούθηση του Τελικού αγώνα Κυπέλλου Πειραιά ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ που γίνεται το Σάββατο 31.3.2012 και ώρα 16.45 στο γηπ. Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ανακοινώνει τα εξής:

Οι επίσημοι, οι εκπρόσωποι των πειραϊκών σωματείων, οι διαιτητές, τα μέλη του Δ.Σ. των δυο σωματείων (κάτοχοι προσκλήσεων VIP χρώματος κίτρινου ως και οι έγγραφες προσκλήσεις της Ε.Π.Σ.Π.) θα εισέλθουν από τη θύρα VIP (Α & Β) του γηπέδου.

Οι φίλαθλοι του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ κάτοχοι προσκλήσεων και εισιτηρίων χρώματος μπλε θα εισέλθουν από τις θύρες 28, 29 & 30.

Οι φίλαθλοι του σωματείου ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ κάτοχοι προσκλήσεων και εισιτηρίων χρώματος κόκκινου θα εισέλθουν από τις θύρες 33, 34 & 35.

Οι Ακαδημίες των σωματείων της ΕΠΣ.ΠΕΙΡΑΙΑ με προσκλήσεις χρώματος λευκού θα εισέλθουν από τις θύρες 1-2 και 26-27 του γηπέδου.

Οι μαθητές των γυμνασίων και λυκείων του Πειραιά θα εισέλθουν από τις θύρες 26-27 και οι μαθητές των σχολείων του Κερατσινίου από τις θύρες 1-2.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν ώρα 14.30.

Για τη διάθεση εισιτηρίων στις θύρες 28,29 και 30 θα λειτουργήσει το ταμείο στη θύρα 25 και για τις θύρες 33,34 και 35 το ταμείο στη θύρα VIP».

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply