Connect with us

stoplekto

Οδηγίες  της ΕΠΣΠ για τις μεταγραφές

Published

on

Από την ΕΠΣΠ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την  χειμερινή μεταγραφική περίοδο που ξεκινά την προσεχή Δευτέρα:

«Από την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016 ανοίγει η Χειμερινή Μεταγραφική Περίοδος και για τα ερασιτεχνικά σωματεία τα οποία μπορούν να καταθέσουν Αιτήσεις μεταβολών Ποδοσφαιριστών για  την απόκτηση ποδοσφαιριστών με Μεταγραφή, με Υποσχετική( για αθλητές  έως 21 ετών) αλλά και Διεθνείς Μεταγραφές.

Όπως μας ενημέρωσε η Επιτροπή Ιδιότητας & Μετεγγραφών της ΕΠΟ τα σωματεία θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά στην συμπλήρωση των σχετικών αιτήσεων, αφού ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ θα πρέπει να συμπληρώνονται όλα τα πεδία που αναφέρονται στα στοιχεία των αθλητών, και των αναφερόμενων σωματείων.

Είναι σημαντικό να  αναγράφονται τα ονόματα σωστά( π.χ. Κωνσταντίνος κι όχι Κων/νος), όχι παραλλαγές( π.χ Κώστας αντί Κωνσταντίνος)

Εννοείται ότι απαγορεύεται αυστηρά και η παραμικρή χρήση διορθωτικού υγρού

Κάθε αίτηση μεταβολών που θα έχει την  παραμικρή  έλλειψη θα απορρίπτεται από το τμήμα Μητρώου Δελτίων της ΕΠΟ.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό επίσης να αναφερθεί ότι σωματεία που έχουν οφειλές και δεν τις έχουν εξοφλήσει η τακτοποιήσει δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν μεταγραφικές κινήσεις.