Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Οδοστρωτήρας ο Ολυμπιακός Λιοσίων, 3-0 τον Χαραυγιακό

Published

on

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Λιοσίων φαίνεται ότι έδρασε θετικά από το πρώτο κιόλας παιχνίδι.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων μετά από τέσσερα ματς πανηγύρισε την πρώτη της νίκη και μάλιστα απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο, επικρατώντας με 3-0 του Χαραυγιακού.

Οι “Ερυθρόλευκοι” ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς αφού δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο πλην της φάσης του Πλούμη στο 40′ όπου του έφυγε το κοντρόλ.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι μεγάλο ρόλο στην ήττα των φιλοξενούμενων έπαιξαν οι Σπανός, Σακελλαρίου, Γιαννής, Μπιρμπίλης, Κούτρας που απουσίασαν λόγω τραυματισμών.

Στο 25′ ο Λαμπρόπουλος κέρδισε πέναλτι, με τον Γκαβζίδη να κάνει το 1-0. Στο 70′ ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, Γκαβζίδης έκανε ότι ήθελε την αντίπαλη άμυνα και με σουτ έκανε το 2-0.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 60′ οι γηπεδούχοι θεώρησαν ότι κακώς δεν δόθηκε πέναλτι πάνω στον Γεωργακόπουλο, ενώ στις καθυστερήσεις ήταν η σειρά των “νερατζούρι” να φωνάξουν για το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός Λιοσίων και ο Κώςτας Παπαδόπουλος έκανε το 0-3, με τον Τσέκο να αποβάλλεται.

Μάλιστα στη φάση του πέναλτι ο Βακερλής γύρισε την πλάτη του ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Σάκης Σασσαλος) Λευκόπουλος, Τσουκαλάς, Κοτούλιας, Λάλα, Γωγιός, Τεννές (46′ Παπαδόπουλος), Φραγκόπουλος, Γκαβζίδης, Γεωργακόπουλος (81′ Πατέλης), Λαμπρόπουλος (46′ Σιούτης), Μιχάλης (78′ Πατέλης).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόπας) Βακερλής Π., Τσέκος, Παρασκευόπουλος, Κόντι, Βακερλής, Βλάχας (70′ Κούντου), Γιαννόπουλος, Κουντουριώτης (60′ Μαραγκουδάκης), Κασσιανός, Πλούμης, Οκσίσογλου.