Connect with us

Γ Εθνική

Οικονόμου: Δεν ήταν καλός ο Βύζας

Τι είπε ο τεχνικός του Βύζαντα

Published

on

Ο Δημήτρης Οικονόμου παραδέχθηκε πως η εμφάνιση του Βύζαντα δεν ήταν καλή και πως χρειάστηκε και τύχη για να αποσπάσει την ισοπαλία από τον Ηρακλή Ψαχνών.

«Παίζαμε με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, ξέραμε πως είναι πολύ καλή και σφιχτή. Δεν ήμασταν καλοί όπως στα άλλα παιχνίδια. Πιστεύω σήμερα πως ήμασταν και τυχεροί. Είχαμε δύο-τρεις φάσεις και ένα γκολ από στημένα. Βάλαμε δύο παιδιά στην ενδεκάδα. Γενικά η διακοπή δεν ξέρεις τι σου κρύβει. Από εδώ και πέρα θα θα βελτιώσουμε την τακτική μας», τόνισε ο τεχνικός του Βύζαντα.

Τους παίκτες του Βύζαντα, εκπροσώπησε ο Σεραφείμ Μωυσίδης, ο οποίος είπε τα εξής: «Σήμερα έγινε ένα κακό παιχνίδι από άποψη ποιότητας. Κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι οι αντίπαλοι μας, στο δεύτερο ανεβάσαμε την απόδοση. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση μας. Ισως μας επηρέασε και η αποχή. Κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα όπως πήγε ο αγώνας. Μας περιμένουν πέντε δύσκολοι αγώνες από εδώ και πέρα και θα τα δώσουμε όλα για τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών».Σε ερώτηση αναφορικά με το γήπεδο και εάν πλέον τους εξυπηρετεί ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος, ο αρχηγός του Βύζαντα απάντησε: «Αυτό το γήπεδο έχουμε με αυτό παίζουμε. Το ξέρουμε καλύτερα από τους άλλους και αυτό ίσως είναι ένα συν. Μακάρι να ήταν όλα τα γήπεδα της Β’ Εθνικής σαν το Μπερναμπέου…».

ΑΝ.ΤΣΑΚ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply